Städning i Strömstad

Om du behöver hjälp med städning av ditt hem kan du vända dig till oss på Veteranpoolen i Strömstad.

De veteraner som arbetar hos oss har lång erfarenhet av att städa och tar sig an varje uppdrag med noggrannhet och engagemang, stora som små. Vid löpande uppdrag försöker vi se till att det alltid är samma person som kommer hem till dig och städar. Det ger dig en större trygghet samtidigt som du kan vara säker på att resultatet blir lika bra varje gång. Vi kan även anlitas för tillfälliga projekt som storstädningar.

Det här ingår normalt när du köper städtjänst av Veteranpoolen i Strömstad:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler, lampor och hyllor
  • Torka köksskåp och vitvaror
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar, handfat och vitvaror

Är du även i behov av att få fönstren putsade hjälper vi dig gärna att beställa fönsterputs separat.

Vid städningen använder vi oss av den utrustning du förser oss med. Är du osäker på vad som behövs kommer vi gärna med tips och inköpsråd. Om det avtalas på förhand kan vi även köpa med oss det som behövs.

Så här beställer du städhjälp från Veteranpoolen i Strömstad:

  • Fyll i intresseanmälan på vår hemsida eller ring direkt till vårt lokalkontor i Strömstad på 0526-59 00 15. Du kan också maila oss på stromstad@veteranpoolen.se.
  • Berätta om storleken på din bostad samt när och hur ofta du vill att vi ska städa den. Tala även om för oss ifall du har några särskilda önskemål.

Med hjälp av den information du angivit väljer vi ut en av våra veteraner som sedan tar kontakt med dig så att ni kan diskutera uppdraget. Den första städningen tar i regel längre tid, men när den är genomförd kan vi uppskatta hur lång tid det tar att städa ditt hem.

Våra kompetenta veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt arbeta även efter pensionen för att de vill och kan. De jobbar för Veteranpoolen på sina egna villkor, vilket innebär att du kan vara säker på att arbetet blir väl utfört när de valt att ta sig an just ditt uppdrag.

Vi städar i följande områden: Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Kungshamn, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Smögen, Sotenäs, Strömstad och Tanum.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Strömstad
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN