Barnvakt i Strömstad

Behöver din familj hjälp med barnpassning i Strömstad?
Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Veteranpoolen i Strömstad. Våra pålitliga barnvakter finns där för er när ni behöver extra hjälp i vardagen. Oavsett om ni föräldrar ska på fest en kväll eller behöver hjälp med att hämta barnen från skolan några eftermiddagar i veckan kan vi finnas där för er.

Vi har veteraner med lång erfarenhet av arbete inom barnomsorg och att ta hand om barn. En del av dem har tidigare arbetat som pedagoger, medan andra har erfarenhet av att ta hand om egna barn och barnbarn. När ni anlitar oss kan ni se det som att ni får en extra mormor eller farmor som hjälper er familj att få ihop vardagen.

Några exempel på vad våra barnvakter kan hjälpa dig med:

  • Hämta och lämna barnen på dagis eller skola
  • Laga mat
  • Hjälpa till med läxläsningen
  • Ta hand om dina barn sena kvällar
  • Skjutsa och hämta vid fritidsaktiviteter

Gör så här för att anlita oss som barnvakter:

  • Fyll i intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi dig snarast eller ring direkt till lokalkontoret i Strömstad på 0526-59 00 15. Det går även bra att maila oss på stromstad@veteranpoolen.se.
  • Vi vill gärna att ni berättar för oss om er familj. Hur många barn som behöver passas, hur gamla de är samt vilka intressen de har. Det gör det lättare för oss att välja ut den person som passar er bäst.

För er bekvämlighet och trygghet kommer till största mån försöka se till att det alltid är samma person som passar barnen varje gång. Det är viktigt att ni trivs tillsammans och därför får du och dina barn träffa en eller flera av våra veteraner innan ni tar ett beslut.

Våra veteraner är alla pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. Hos Veteranpoolen väljer de sina egna uppdrag och disponerar själva sin tid. De arbetar i följande områden: Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Kungshamn, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Smögen, Sotenäs, Strömstad och Tanum.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Strömstad
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN