Målare i Strömstad

Behöver du hjälp med måleriarbete? Då kan vi på Veteranpoolen stå till din tjänst. Oavsett om det är stora eller små måleriarbeten du vill få utförda så hjälper vi dig. Våra veteraner har alla lång erfarenhet av måleri och ser till att arbeten blir noggrant och professionellt utförda.

Bland våra resurser finns duktiga yrkesmålare med oslagbar erfarenhet av de flesta typer av måleriarbeten. Vi har bred kompetens, och kan ofta anlitas med kortare varsel.

Några av de måleriarbeten som vi kan hjälpa dig med:

  • Fasader
  • Fönster och lister
  • Altan och soldäck
  • Innerväggar
  • Staket och grind
  • Uthus och garage

För att slutresultatet ska bli bra krävs det att förarbetet sköts ordentligt. Vi utför gärna det och allt annat praktiskt kring måleriarbetet om du vill. Exempel på vad som hör till förarbetet är målartvätt, spackling och slipning för att skapa en fin yta att måla på, samt maskering av lister och fönster. Om du behöver hjälp med att skaffa penslar, färg och annat material kommer vi gärna med inköpsråd och tips. Säg till på förhand om du behöver hjälp med inköpen så kan vi även ordna detta.

För att vi ska kunna utföra uppdraget på ett säkert sätt krävs en målarställning om arbetet utförs på högre höjd. Därför hjälper vi dig gärna med att hyra en om det skulle behövas.

Så här gör du för att anlita en målare via Veteranpoolen i Strömstad:
  • Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring oss direkt på vårt lokala kontor i Strömstad på 0526-59 00 15. Du kan också maila oss på stromstad@veteranpoolen.se.
  • Berätta vad du vill ha hjälp med.

Utifrån dina önskemål letar vi bland våra resurser tills vi hittar en veteran som passar just dina behov. Personen tar därefter kontakt med dig så att ni kan gå igenom vad som ska göras och planera hur lång tid det kommer att ta. När planeringen är färdig vi är överens om vad som ska göras sätter jobbet igång.

Våra veteraner är pensionärer och arbetar för oss på sina egna villkor. De väljer ut sina uppdrag själva baserat på tillgänglighet och kompetens. Du får därför alltid hjälp av motiverade personer med stor erfarenhet när du anlitar oss.

Du kan anlita vår måleritjänst i följande områden: Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Kungshamn, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Smögen, Sotenäs, Strömstad och Tanum.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Strömstad
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN