Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Trollhättan

Äger du fastigheter i Trollhättan och är i behov av fastighetsservice? Då har vi på Veteranpoolen precis vad du behöver. Vi har under flera års tid stöttat ett stort antal bostadsföreningar och fastighetsägare med löpande service av fastigheter. Våra veteraner har all den kunskap som krävs tack vare den kompetens de samlat på sig under sina yrkesverksamma år i branschen. De kan hjälpa dig under till exempel semestertider eller då du planerar ett större renoveringsarbete som kräver extra bemanning.

I vår fastighetsservice ingår bland annat följande tjänster:

  • Ta hand om trädgården
  • Rensa rabatter
  • Skotta snö
  • Byta lampor
  • Städa trapphus, soprum samt övriga allmänna utrymmen
Så här bokar du fastighetsservice genom Veteranpoolen i Trollhättan:

Det första du behöver göra för är att kontakta oss och tala om vilken typ av uppdrag du behöver hjälp med. Detta gör du antingen genom att fylla i en intresseanmälan här på hemsidan eller genom att ringa till vårt lokala kontor på 0520-40 06 44. Det går även bra att maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
Efter att ha talat om för oss vad du vill ha hjälp med går vi igenom vår pool för att hitta en veteran som matchar just dina önskemål. Veteranen kommer sedan att kontakta dig så att ni kan gå igenom uppdraget tillsammans. Om det handlar om ett löpande uppdrag försöker vi alltid se till att samma veteran kommer ut till er varje gång. Detta gör att du kan känna dig trygg med att arbetet alltid sköts på ett bra sätt. Skulle ordinarie veteran bli sjuk har vi dock alltid en backup redo att hoppa in med kort varsel.
Alla våra veteraner är ålders- eller avtalspensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de känner att de fortfarande har mycket kvar att ge. De arbetar på sina egna villkor och bestämmer därmed själva vilka uppdrag de vill jobba med. Du kan alltså räkna med kunnig och motiverad hjälp.
Veteranpoolens fastighetsservice går att boka i följande orter: Lilla Edet, Sjuntorp, Sollebrunn och Trollhättan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN