Veteranpoolen Trollhättan

Vi servar följande kommuner
 • Lilla Edet
 • Sjuntorp
 • Trollhättan
 • Göta
 • Upphärad
 • Lödöse
Adress :
Stallgången 5, 46240 , Vänersborg
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt

Öppet på telefon alla dagar 09-16.

Kontaktpersoner
Jonas Granat
Jonas Granat
Birgitta Norberg Unger
Birgitta Norberg Unger
Ann-Christin Rosenqvist
Ann-Christin Rosenqvist
Lediga jobb
 • Flexibelt och roligt uppdrag för dig som VVS-konsult!

  Är du pensionerad VVS-konsult som söker ett socialt, flexibelt och roligt extraknäck? Perfekt, nu söker vi efter dig som vill arbeta extra som VVS-konsult på ett mindre företag i Trollhättan. 

  Företaget grundades år 2001 och har idag en bred och gedigen kundbas. De projekterar, utreder, besiktigar och projektleder större projekt med VVS-inriktning. Men de besitter även spetskompetens inom systemprojektering av VVS-system, fastighetsautomation och ritningsproduktion i 3D-format.

  Du kommer i detta uppdrag främst arbeta med besiktningar och utredningar men har du kunskaper att rita i autocad kommer uppgifter inom konstruktion även vara en del av din roll. Vi söker därför dig med erfarenhet som VVS-konsult eller motsvarande. 

  För att trivas i rollen ser vi att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt till kunder och medkonsulter samt en god känsla för service. Vi ser också att du trivs med en blandning av arbete självständigt och i team.

  Omfattning/start: Arbetstider & arbetsdagar är flexibla och kan styras relativt fritt utifrån hur mycket du önskar jobba. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Trollhättan
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan