Målare i Trollhättan

Behöver du hjälp med måleriarbete i Trollhättanområdet? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Veteranpoolen. Vi hjälper dig gärna! Hos oss finns både professionella yrkesmålare och kunniga veteraner som målat mycket på sin fritid. Oavsett om du behöver hjälp med ett större eller mindre måleriprojekt så har vi den resurs du är ute efter.

Vi hjälper dig gärna med målning av exempelvis:

  • Fönster och lister
  • Innerväggar
  • Fasader
  • Altaner
  • Staket

Vi fixar även förarbetet som krävs för att resultatet ska bli lyckat. Vi spacklar och slipar, täcker golv och lister och vi målartvättar. Penslar, färg och övrigt material tillhandahåller du själv. Om du är osäker på vad som behövs hjälper vi dig gärna med inköpsråd.

Så här gör du för att hyra måleri:

Innan vi sätter igång med själva målandet kan vi även hjälpa dig med förarbetet vid behov. Det är viktigt att förarbetet blir ordentligt gjort för att få ett lyckat resultat. I förarbetet ingår spackling och slipning, målartvätt samt att vi täcker över golv och lister för att undvika att få färg på dem under målningen. Vi använder oss i första hand av den utrustning du tillhandahåller som behövs under arbetet, såsom penslar och färg. Känner du dig osäker och behöver hjälp med inköpsråd står vi gärna till tjänst.

Så här anlitar du en målare genom Veteranpoolen i Trollhättan:

Börja med att fylla i enkäten för intresseanmälan här på vår hemsida eller kontakta vårt lokala kontor i Trollhättan. Du kan antingen ringa oss på 0520-40 06 44 eller maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
Berätta för oss om uppdraget du vill ha utfört så går vi därefter igenom vår resurspool för att hitta en veteran som är lämplig för uppdraget. Veteranen som vi väljer ut kommer sedan att kontakta dig. Tillsammans går ni igenom vad det är som ska göras samt hur lång tid arbetet kommer att ta.
Vill du ha målat på en högre höjd kan du behöva hyra en målarställning, detta för våra veteraners säkerhets skull. Om så är fallet kan vi hjälpa dig med detta.
Veteranerna som arbetar på Veteranpoolen är alla ålders- eller avtalspensionärer. De har ändå valt att fortsätta arbeta, men på sina egna villkor. Hos oss kan de själva välja vilka uppdrag de vill ta sig an. Tack vare många yrkesverksamma år besitter de en stor kunskap och kompetens, vilket gör att du får en motiverad och erfaren hjälp.
Våra veteraner arbetar i följande orter: Lilla Edet, Sjuntorp, Sollebrunn och Trollhättan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN