Gräsklippning i Trollhättan

Är du i behov av gräsklippning i Trollhättan eller närliggande områden? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Vi har flera duktiga veteraner som gärna hjälper dig såväl med gräsklippningen som med andra trädgårdssysslor, exempelvis ordentliga vårstädningar och rensning av rabatter. Våra veteraner har flera års erfarenhet av att arbeta i trädgården och de hjälper dig med allt du själv inte har möjlighet att göra. Flera av våra trädgårdstjänster kan du dessutom göra rut-avdrag för.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Klippa gräsmattan
  • Klippa/trimma buskar och träd
  • Kratta grusgångar
  • Kratta och föra bort höstlöven
  • Rensa dina rabatter och planteringar
  • Vår- och höststäda

Våra veteraner använder sig vanligtvis av de trädgårdsredskap du har hemma. Därför är det bra om du kontrollerar att du har de redskap vi behöver för att kunna utföra uppdraget. Beställer du gräsklippning är det till exempel viktigt att ha en fungerande gräsklippare.

För att anlita trädgårdsskötsel via Veteranpoolen i Trollhättan gör du såhär:

Du kan antingen kontakta oss genom att skicka in en intresseanmälan direkt via vår hemsida eller genom att ringa till vårt lokalkontor i Trollhättan på 0520-40 06 44. Du kan också maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
Tala om för oss vilken typ av uppdrag du behöver hjälp med. Vi behöver bland annat veta hur stor gräsmatta som ska klippas eller hur många rabatter som ska rensas. Därefter går vi igenom vår resurspool för att hitta en lämplig veteran för just ditt uppdrag. Veteranen som vi väljer ut kommer därefter att kontakta dig så att ni tillsammans kan gå igenom arbetet som ska utföras.
Alla våra veteraner arbetar på sina egna villkor och väljer själv vilka uppdrag de vill ta sig an. De är avtals- eller ålderspensionärer med lång erfarenhet av trädgårdsskötsel. Deras långa erfarenhet och arbetsglädje kommer nu dig till hjälp.
Du kan anlita våra veteraner för gräsklippning och andra trädgårdsuppgifter i följande orter: Lilla Edet, Sjuntorp, Sollebrunn och Trollhättan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN