Hemservice i Trollhättan

Bor du i Trollhättan och har en äldre anhörig som är i behov av hjälp med olika vardagssysslor? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Hos oss finns erfarna och duktiga veteraner som gärna ställer upp och gör vardagen enklare för både dig och din familj. Vi kallar denna tjänst för ”äldre hjälper äldre”.

Vad ingår i ”äldre hjälper äldre”?

  • Service – vi hjälper till med vardagssysslor såsom att städa, tvätta, handla och laga mat.
  • Socialt – vi umgås med den äldre och följer gärna med på promenader, läkarbesök samt aktiviteter.
  • Övrigt – vi hjälper även till med andra sysslor såsom att klippa gräset, skotta snö, putsa fönster och liknande.

Äldre hjälper äldre har sedan starten 2007 varit ett mycket framgångsrikt koncept. Detta beror framförallt på att våra veteraner, som själva är äldre, har stor förståelse för vad det innebär att bli äldre. Det faktum att vår veteran och din familjemedlem befinner sig nära i ålder bidrar ofta till att de har gemensamma intressen och kan bygga upp en naturlig och personlig relation.

Hur det fungerar:

Börja med att kontakta oss på vårt lokala kontor i Trollhättan på 0520-40 06 44 eller på mailadressen trestad@veteranpoolen.se. Beskriv dina och din familjemedlems behov så letar vi rätt på en lämplig resurs för uppdraget i vår pool. Då vi matchar era behov med våra veteraner tar vi alltid hänsyn till gemensamma intressen.
Innan ni bestämmer er för vem som ska få uppdraget får ni alltid träffa en eller flera lämpliga veteraner. För oss är det viktigt att ni känner att personkemin stämmer. Vår personal kan alltid legitimera sig så att anhöriga och andra närstående kan vara säkra på att de arbetar för Veteranpoolen. Legitimationen utfärdas av oss.
Det är ni som kunder som väljer vad uppdraget ska omfatta samt hur länge det ska vara. Vår rekommendation är dock att uppdraget varar åtminstone en timme per gång.
Våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta. Hos oss på Veteranpoolen erbjuds de chansen att arbeta på sina egna villkor och de väljer själva sina uppdrag. Du och din familj kan lita på att ni får erfaren och motiverad hjälp.
Vår hemservice kan du anlita i följande orter: Lilla Edet, Sjuntorp, Sollebrunn och Trollhättan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN