Städning i Trollhättan

Bor du i Trollhättan och är i behov av hjälp med städning? Kontakta då oss på Veteranpoolen så hjälper vi dig. Hos oss hittar du veteraner med många års erfarenhet av att städa. De har dessutom under sina yrkesverksamma år samlat på sig massor av effektiva husmorstips som de kan ta till för att få ditt hem rent och snyggt. Vi försöker alltid se till så att samma veteran städar hos dig varje gång. På så sätt vet du att resultatet alltid blir lika bra. Vid önskemål kan vi skräddarsy vår städtjänst efter just dina behov.

Vanligtvis ingår följande i vår städtjänst:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka
  • Torka av vitvaror samt köksskåp
  • Rengöra badrum

Fönsterputs är en tjänst som inte vanligtvis ingår i städtjänsten, men det går jättebra att boka fönsterputs separat vid behov.
När vi städar hos dig använder vi oss av de redskap och rengöringsmedel som du förser oss med. Se därför gärna till att kontrollera att din dammsugare fungerar samt att övriga redskap finns tillgängliga. Om du är osäker på vad som behövs kan du alltid fråga oss så kommer vi med inköpsråd.

Så bokar du städhjälp via Veteranpoolen i Trollhättan:

Börja med att skicka in en intresseanmälan via vår hemsida eller kontakta oss på vårt lokalkontor i Trollhättan på 0520-40 06 44. Det går även bra att maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
Tala om för oss vad du vill ha städat och när du vill att vi ska komma. Därefter matchar vi dina önskemål med resurserna i vår pool för att hitta en lämplig veteran för uppdraget. Du blir sedan kontaktad av den utvalda veteranen och ni går tillsammans igenom när och hur arbetet ska utföras.
Beroende på hur stor din bostad är tar arbetet olika lång tid. Därför är det lättare för oss att uppskatta hur lång tid din bostad tar att städa efter den första städningen.
Våra veteraner har tack vare sin långa erfarenhet mycket stor kunskap och kompetens. De är alla avtals- eller ålderspensionärer som arbetar på Veteranpoolen på egna villkor. Hos oss får de själva välja vilka uppdrag de vill ta. Det innebär att du alltid får engagerad och kunnig hjälp med din städning.

Våra städtjänster finns tillgängliga i följande orter: Lilla Edet, Sjuntorp, Sollebrunn och Trollhättan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN