Trädbeskärning i Trollhättan

Är du ute efter någon som kan beskära dina träd i Trollhättan? Då ska du anlita oss på Veteranpoolen. Hos oss finns vana trädgårdsarbetare med lång erfarenhet av att göra det fint i trädgårdar. De besitter de bästa knepen för att beskära dina träd så att de kan växa vackert och bära frukt av god kvalitet.

JAS är den bästa metoden

JAS heter den metod som vi använder oss av då vi beskär dina träd. Det innebär att vi beskär dem efter sommaren då träden mår som bäst och tål att klippas i. Eftersom detta är tiden innan vintervila kan vi även enkelt kolla om träden mår bra eller om de behöver extra vård för att undvika problem i framtiden. En behandling av ett angripet träd till exempel behöva lite extra kapning av grenar.

Efter att vi utfört vårt arbete kan vi även stå till tjänst med att föra bort det avfall som uppstått. Notera dock att det inte inkluderas i RUT-avdraget.

Vill du anlita Veteranpoolen för trädbeskärning i Trollhättan gör du så här:

Gå in på vår hemsida och fyll i en intresseanmälan eller ring oss direkt på vårt lokala kontor.

Vi vill gärna veta lite mer om vad du vill att vi ska utföra hos dig, bland annat vilken typ av träd du vill ha beskärda samt hur många träd det gäller. Vi ser därefter till att hitta den veteran som passar bäst för ditt uppdrag. Därefter kontaktar veteranen dig så att ni tillsammans kan komma överens om vilken dag och tid som passar bäst. Glöm inte att tala om ifall du har egna verktyg som vi kan låna eller om vi behöver ta med det.

Vi strävar alltid efter att du ska få den allra bästa servicen till det allra bästa priset. När det gäller trädbeskärning kan du numera använda dig av RUT-avdraget när du anlitar oss. Trädbeskärning är nämligen sedan 2016 en RUT-berättigad tjänst. Säg därför till om du är intresserad av att göra avdrag redan när du kontaktar oss för en bokning, så ser vi till att fixa det.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN