Barnvakt i Trollhättan

Letar du efter en pålitlig barnvakt i Trollhättan? Hör då av dig till oss på Veteranpoolen! Vi kan hjälpa dig att hitta en trygg och erfaren veteran som kan ta hand om dina barn då du behöver det. Hos oss finns många erfarna veteraner med lång erfarenhet av att ta hand om barn. Vissa av dem har arbetar som pedagoger under sina yrkesverksamma år, medan andra har lång erfarenhet av att ta hand om egna barn och barnbarn. Våra veteraner kan ställa upp och stötta dig i vardagen närhelst du behöver dem.

Vad vi kan hjälpa dig med:

  • Hämta barnen på dagis/skola
  • Laga mat
  • Hjälpa till med läxläsning
  • Skjutsa till och från fritidsaktiviteter
  • Ställa upp och passa barnen sena kvällar när du vill gå ut

Anlita barnvakt genom Veteranpoolen i Trollhättan så här:

Börja med att fylla i en intresseanmälan via vår hemsida eller ring oss direkt på vårt lokalkontor i Trollhättan på 0520-40 06 44. Du kan också kontakta oss via e-mail på trestad@veteranpoolen.se.
Berätta för oss om uppdraget. Vi vill bland annat veta hur många barn som ska passas, vhur gamla de är samt vad de har för intressen. På så sätt kan vi enkelt hitta en lämplig veteran för uppdraget.
Det är väldigt viktigt att personkemin stämmer mellan er och vår veteran. Därför får ni ofta träffa flera veteraner innan ni bestämmer er för vem som får uppdraget. Vid fortlöpande uppdrag ser vi till att samma veteran tar sig an uppdraget.
Våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta arbeta på sina egna villkor. Genom oss på Veteranpoolen har de möjlighet att välja sina egna uppdrag samt hur mycket de vill jobba. Tack vare sin långa erfarenhet har de en väldigt stor kompetens. Det kommer nu dig till nytta.
Våra barnvakter går att anlita i följande orter: Lilla Edet, Sjuntorp, Sollebrunn och Trollhättan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN