Snickare i Trollhättan

Bor du i Trollhättan och behöver hjälp med att bygga om eller bygga nytt därhemma? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Hos oss finner du både erfarna yrkessnickare med flera års erfarenhet i branschen samt mycket duktiga hemmasnickare som gärna ger dig en hjälpande hand med ditt byggprojekt. Våra veteraner kan bistå med eventuellt förarbete, såsom planering och inköp av material. När arbetet är utfört får du även hjälp med med bortforsling av avfall.

Detta kan vi hjälpa dig med:
  • Byta ut fönster och dörrar
  • Byta fasadpanel
  • Bygga en ny altan
  • Sätta upp samt ta ner innerväggar

Boka snickeri genom Veteranpoolen i Trollhättan:

För att boka en snickare i Trollhättan kan du antingen börja med att fylla i formuläret för intresseanmälan, som du hittar här på vår hemsida, eller så kan kontakta vårt lokala kontor direkt. Det gör du genom att ringa till 0520-40 06 44 eller skicka e-mail till adressen trestad@veteranpoolen.se.

Tala om för oss vilken typ av uppdrag du behöver hjälp med så matchar vi ditt behov med rätt resurs. När vi hittat en lämplig veteran för arbetet kommer denne att kontakta dig så att ni tillsammans kan gå igenom arbetet som ska utföras. Därefter får du en offert.

Alla våra snickare är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta då de känner att de fortfarande har mycket kvar att ge. Hos oss på Veteranpoolen arbetar de på sina egna villkor och har möjlighet att själva välja vilka uppdrag de vill ta sig an. Tack vare deras långa erfarenhet och stora kompetens blir våra veteraner till en utmärkt hjälp i varje byggprojekt.
Veteranpoolens snickare arbetar i bland annat Lilla Edet, Sjuntorp, Sollebrunn och Trollhättan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN