Fönsterputs i Trollhättan

Är du i behov av fönsterputs och bor i Trollhättan eller närliggande områden? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig att hitta en lämplig resurs. De flesta av våra veteraner är inte professionella fönsterputsare, däremot har de en väldigt lång erfarenhet av att putsa fönster. Dessutom har de under åren samlat på sig flera effektiva husmorstips som de tar till för att få dina fönster att skina.
När vi putsar fönster hos dig så använder vi oss i första hand av de redskap och rengöringsmedel som du förser oss med. Därför är det bra om du kontrollerar att du har allt som behövs innan vi kommer hem till dig. Om du är osäker på vad som behövs hjälper vi dig gärna med inköpsråd.
Om möjligt uppskattar vi att du ställer undan krukor och prydnadsföremål samt tar ner gardiner innan vi anländer. På så sätt går arbetet mycket snabbare. Har du däremot inte möjlighet att plocka undan sådant som eventuellt kan vara i vägen gör vi det också gärna själva när vi anländer.

Anlita fönsterputsare via Veteranpoolen i Trollhättan så här:

Börja med att kontakta oss, antingen via en intresseanmälan eller genom att ringa oss på vårt lokala kontor i Trollhättan på 0520-40 06 44. Det går lika bra att maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
Tala om för oss vad uppdraget omfattar. Vi behöver bland annat veta hur många fönster som ska putsas, hur stora de är, om de går att vända samt hur många glas de har. Låt oss också veta om några av fönstren är svårtillgängliga.
Veteranerna som arbetar hos oss är avtals- eller ålderspensionärer. De känner att de har mycket kvar att ge och har därför valt att fortsätta arbeta. Genom oss har de möjlighet att jobba på sina egna villkor och kan själva välja vilka uppdrag de vill ta. De har lång erfarenhet och besitter stor kompetens som nu kommer dig till nytta.
Du kan beställa fönsterputs via Veteranpoolen i följande orter: Lilla Edet, Sjuntorp, Sollebrunn och Trollhättan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trollhättan
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN