Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Umeå

Letar du efter hjälp med fastighetsskötsel i Umeå området? Då har du kommit helt rätt – Veteranpoolen stöttar flera fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med tjänster så som fastighetsservice och fastighetsunderhåll.

Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar där du snabbt får hjälp av en erfaren vaktmästare, även om det bara skulle handla om mindre uppdrag. Veteranpoolen erbjuder löpande fastighetsförvaltning också för företag, och kan bistå i semestertider eller under renoveringsarbeten där behovet av personal ökar. När du väljer Veteranpoolen kan du alltid vara säker på att få kompetent och kunnig personal i yrkesroller som hantverkare, vaktmästare och trädgårdsmästare. Kompetensen bygger på kunskap insamlad under ett långt och händelserikt yrkesliv.

Tjänster inom fastighetsskötsel i Umeå

Vicevärd

Vi hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med fastighetsskötsel av alla slag. Många inser fördelarna med att delegera fastighetsskötseln för att på så sätt fokusera på att göra verksamheten mer effektiv.

Trappstäd

Ta hjälp av Veteranpoolen för att hitta hjälp till trappstädning. Du får via oss tillgång till expertis och kunnig personal som förstår vikten av rena fastigheter. Vi bemannar utan problem både små och stora företag och bostadsrättsföreningar.

Allt i allo

Vår personaluthyrning innebär säkerhet och trygghet för fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Veteranerna är erfarna arbetare och kan bistå med allt i alla verksamheter efter dina behov.

Yttre miljö

Oavsett om du kontaktar oss via en bostadsrättsförening eller i egenskap av privat fastighetsägare inser du säkert precis som vi vikten av en ren och välskött byggnad. Veteranpoolen kan alltid hjälpa dig med resurser som sköter fastighetsskötseln på det sätt du önskar och behöver.

Trädgårdsarbete

Veteranpoolen fungerar som ett bemanningsföretag som du kan vända dig till för att få assistans med skötsel av trädgård, både när det gäller privata fastigheter eller bostadsrättsföreningar. Vi ser alltid till att hjälpa dig att hitta personal som har stor erfarenhet av den typ av trädgårdsarbete du behöver.

Städning

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kan med fördel anlita Veteranpoolen för hjälp med städning och fastighetsskötsel. Vi kan städa trapphus, kontorslokaler, gemensamma utrymmen och soprum.

Hyr fastighetsskötsel i Umeå genom Veteranpoolen

Kontakta oss genom att använda enkäten för intresseanmälan som finns tillgänglig här på hemsidan eller kontakta oss direkt i vårt lokala kontor här i Umeå. Berätta om uppdraget och vad för typ av hjälp du söker och hur omfattande uppdraget är, och vi matchar dig sedan mot en passande resurs i vår pool.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Umeå
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN