Veteranpoolen Umeå

Vi servar följande kommuner
 • Lycksele
 • Umeå
Adress :
Hökvägen 1 A, 904 21 , Umeå
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-15:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Maria Nilsson Sedlacek
Maria Nilsson Sedlacek
Josefin Södermark
Josefin Södermark
Ulf Sedlacek
Ulf Sedlacek
Lediga jobb
 • Har du snickar- eller målarglädjen kvar?

  Passionerade snickare & målare

  Vi har fortsatt hög efterfrågan på våra hantverkstjänster och söker efter dig som har en gedigen bakgrund och stor yrkesstolthet inom ditt hantverksområde.

  Vi har varierande uppgifter, ofta lite mindre projekt hos våra trevliga privatkunder, företag eller föreningar.

  – Du väljer själv vilka typ av projekt som är intressanta och passar dig i tid.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?

  Vi söker dig som är självgående och trivs att på egen hand planera projekt och sedan utför arbetet självständigt eller tillsammans i team om uppdraget så kräver.

  Vi på lokalkontoret sköter offerter, fakturahantering osv och du står för hantverket.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 55 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vi söker chaufförer till uppdrag i Umeå!

  Nu söker vi dig som saknar livet på vägarna och det sociala till diverse uppdrag som chaufför. Vi har ett flertal förfrågningar från kunder inom olika branscher som söker dig med erfarenhet och och därmed stor kompetens inom yrket. 

  Arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar beroende på uppdrag, vilket ger dig möjlighet att utveckla din kompetens som chaufför. Uppdragen handlar om allt ifrån att köra dumper, transportera hytter & grus/matjord till rena distributions uppdrag. En del av uppdragen gör du ensam, men lagandan är viktig och du kommer ha kontakt med många personer i ditt uppdrag. Du bör ha god fysik, för ja du är stillasittande under färd men fysiska moment förekommer.

  För att du ska trivas på uppdragen tror vi att du har erfarenhet av livet på vägarna och tidigare arbetat inom transportyrket. Du uppskattar ett självständigt arbete och tycker det är viktigt att leverera goda resultat på ditt arbete. Vi söker flera chaufförer med C eller CE-körkort. Giltigt YKB är krav för samtliga uppdrag. 

  Omfattning/start: Arbetstider & omfattning varierar beroende på uppdrag men vi söker dig som är intresserad av såväl heltid som deltid. 

   

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Umeå
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administration
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan