Målare i Umeå

Behöver du hjälp med målningsarbeten i Umeå med omnejd? Kontakta oss på Veteranpoolen, vi kan hjälpa dig oavsett om du letar efter en professionell yrkesmålare eller en hjälpande hand för mindre målerier. Våra veteraner tar sig alltid tid, är mycket noggranna och är glada för att ha möjlighet att dela med sig av sin kunskap.

Målningstjänster i Umeå

Vi har ett stort urval av tjänster inom både utomhus- och inomhusmålning, som till exempel:

  • Fasader
  • Lister
  • Fönster
  • Köksluckor
  • Innerväggar
  • Trappor
  • Staket
  • Altaner
  • Betonggolv

Vi tar även hand om förarbetet som krävs för att resultatet ska bli riktigt lyckat. Vi spacklar och slipar, målartvättar och täcker golv och lister. Vi kan även utföra tapetseringar.

Boka måleri via Veteranpoolen i Umeå:

Du kommer bäst i kontakt med oss via enkäten för intresseanmälan som finns tillgänglig här på hemsidan, eller så kan du ringa eller besöka vårt lokala kontor här i Umeå. Beskriv uppdraget så noggrant som möjligt och vad du behöver hjälp med, så parar vi ihop dig med en passande resurs i vår pool. Veteranen kontaktar dig sedan direkt och tillsammans går ni igenom arbetet och gör en kostnads- och tidsplan.

Att tänka på vid målningsarbeten

Veteranpoolen är måna om att alla ska ha en säker och trygg arbetsmiljö, och vissa typer av hjälpmedel kan därför vara nödvändiga som en stabil målarställning. Tillsammans diskuterar vi oss fram till bästa och säkrast möjliga lösning, och vi bistår gärna med allt från inköp av material och färg till bortforsling av avfall.

Olika typer av måleriarbeten

Fönster

Fönstren slits av alla väder och de kan behöva ses över. Våra kunniga veteraner hjälper dig med både förarbete och strykning av fönstren för att få ett hållbart resultat.

Trappor

En trappa slits ofta hårt även om den sällan behöver bytas ut helt. Med hjälp av slipning och ommålning kan trappor både inomhus och utomhus bli nästan som nya. Välj att låta någon av våra kunniga målare fixa jobbet.

Måla om huset

Hus behöver målas om med jämna mellanrum. Vi kan hjälpa till med både förarbete och målning. Ofta behövs en ställning eller en skylift för att komma åt alla utrymmen, något som vi kan hjälpa dig hyra och få på plats.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Umeå
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN