Snickare i Umeå

Ska du bygga nytt hemma och letar efter en lokal snickare i Umeå området? Våra skickliga veteraner har stor erfarenhet och utför alltid alla jobb med största noggrannhet. Veteranerna har alla antingen många års yrkeserfarenhet eller stor erfarenhet av snickeriarbeten utanför arbetslivet. Vi kan också hjälpa till att köpa in material och redskap, och bistå genom hela processen från inköp, frakt, montering och bortforsling av eventuellt avfall.

Veteranpoolen i Umeå kan bland annat hjälpa dig med följande uppgifter:

  • Konstruktion av ny altan
  • Byte av dörrar
  • Byte av fönster
  • Uppsättning eller nedmontering av innerväggar
  • Byte av fasadpanel

Vi arbetar med de verktyg som du har till hands. För vissa uppgifter krävs mer avancerade verktyg så som slipmaskin, motorsåg eller borrhammare. Om du inte har sådana verktyg hemma kan du enkelt hyra dem från oss.

Hyr snickare i Umeå via Veteranpoolen:

Kom i kontakt med oss via enkäten för intresseanmälan här på hemsidan eller ring vårt lokala kontor här i Umeå. Beskriv uppdraget och vad du behöver hjälp med, så matchar vi dina behov och önskemål mot rätt resurs i vår pool. Veteranen kontaktar dig sedan direkt och tillsammans går ni igenom vad som ska göras och du får ett kostnadsförslag som du behöver godkänna innan arbetet påbörjas.

Veteranerna i Veteranpoolen arbetar med stor entusiasm för att de vill och kan, och för att de har orken och tiden som krävs. Veteranerna jobbar aldrig för att de måste och tar aldrig uppdrag som de inte själva är helt bekväma med. Hos Veteranpoolen arbetar alla efter egen förmåga och på sina egna villkor. För våra veteraner är det viktigt att få sin tid värderad och känna att den kompetens och erfarenhet de besitter är efterfrågad och kan användas till något bra. Veteranerna är alla ålders- eller avtalspensionärer med stor kunskap och erfarenhet efter ett långt yrkesliv, och de ställer sig nu till ditt förfogande via Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Umeå
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN