Gräsklippning i Umeå

Inom Veteranpoolen i Umeå finns många och erfarna personer som har bred kunskap vad gäller trädgårdsskötsel och gräsklippning, antingen från yrkeslivserfarenhet eller från ett privat perspektiv.

Veteranpoolen hjälp dig gärna med alla typer av trädgårdsarbete som att beskära träd, klippa gräs och häckar, köra bort avfall eller rensa rabatter. Vi erbjuder även hjälp med att fräscha upp trädgården med en ny altan eller målning av till exempel fönsterkarmar via erfarna hantverkare och kunniga målare. Veteranerna har alla många års erfarenhet och vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och behov.

Vi använder din utrustning när vi utför uppdraget men skulle du till exempel sakna gräsklippare eller andra verktyg så kan vi hjälpa dig med det. Inom Veteranpoolen finns alla verktyg att hyra för vilka uppdrag du än må behöva ha hjälp med, så utrustningen är inget hinder att få utfört det du önskar. Kontakta oss bara om det i god tid så har vi med oss allt som behövs när vi anländer.

Hur mycket kostar trädgårdsuppdrag via Veteranpoolen?

Priset beror på uppdraget, och vi fakturerar som regel per timme. Om du har stor trädgård med många rabatter som behöver rensas och stor gräsmatta att klippa blir det som regel dyrare än om du har en mindre trädgård. Vi gör alltid en kostnads- och tidsuppskattning innan arbetet drar igång. Kontakta oss via intresseanmälan eller ring oss direkt på vårt lokala kontor i Umeå och beskriv uppdraget så hjälper vi dig fram till en skräddarsydd lösning.

Vi försöker alltid matcha dina önskemål med rätt resurs så att du får maximal hjälp från oss. Eftersom vår pool har en bred och gedigen kompetens är detta aldrig något problem. Vi ser fram emot att få hjälpa dig så tveka inte att höra av dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Umeå
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN