Barnvakt i Umeå

Det är inte alltid lätt att få vardagen att fungera med jobb, hem och barn. Det kan finnas tillfällen där man måste ha en barnvakt och det är inte alltid släkt och vänner kan finnas där för dig. Det kan gälla allt från att hinna med att skjutsa till fritidsaktiviteter, lite läxläsning på kvällen eller om du behöver barnvakt när du arbetar. Omständigheterna kan vara många och varierande.

Så letar du efter en trygg och pålitlig barnvakt i Umeå med omnejd som kan hjälpa dig? Kontakta oss Veteranpoolen och upplev våra skräddarsydda lösningar. En del av våra resurser har jobbat som pedagoger inom skola och barnomsorg, andra har på annat sätt skaffat sig lång erfarenhet av barnpassning och hjälper gärna till. Veteranerna kan hjälpa till med alla typer av barnpassning du behöver assistans med.

Våra barnvakter kan hjälpa dig med:

  • Att hämta och lämna barnen på skola och förskola
  • Handla och laga mat
  • Läxläsning
  • Nattning och läggning de kvällar du behöver vara borta
  • Hämta och lämna på fritidsaktiviteter

Oavsett vad ditt behov är så har vi möjlighet att hjälpa dig med de mest varierande former av barnpassning.

Hyr barnvakt i Umeå genom Veteranpoolen:

Fyll i formuläret för intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vi dig, eller ring oss direkt på vårt lokala kontor. Berätta hur uppdraget ser ut och vad just du behöver hjälp med, så matchar vi dina behov och önskemål mot en passande resurs i vår pool. Personkemin måste stämma och vi tar stor hänsyn till gemensamma intressen och geografisk närhet. Alla inblandade ska alltid känna sig helt säkra och trygga med upplägget. I mesta möjliga mån ser vi till att samma person återkommer om och när du har behov av barnvakt, något som inte minst är viktigt för dina barn och deras trygghet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Umeå
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN