Fönsterputs i Umeå

Behöver du hjälp med att pusta fönster? Veteranpoolen i Umeå ställer gärna upp och vi erbjuder både professionella fönsterputsare och resurser med lång erfarenhet och goda kunskaper inom området. Veteranerna är alla noggranna och duktiga på det de gör, och vi garanterar att du blir nöjd med resultatet.

Vi använder oss av dina redskap och pustar i regel på samma sätt som du själv hade gjort, eller kanske rent av lite bättre. Om du inte har allt material som behövs hjälper vi dig med inköp eller hyrning av detta.

Om du kan underlätta för personalen med att ta bort krukor, gardiner och prydnadsföremål i fönstren innan vi anländer så är det bra, annars kan vi självklart hjälpa till med detta. Låt inte det hindra dig från att kontakta oss. Ingen tjänst är för liten eller för stor för oss, och våra veteraner tar sig tiden för att utföra arbetet med stor noggrannhet och kompetens.

Hyr hjälp med fönsterputsning i Umeå:

Fyll i formuläret för intresseanmälan så kontaktar vi dig via telefon eller email, eller ring oss direkt på vårt lokala kontor. Beskriv hur många fönster du behöver hjälp med, om det finns några särskilda krav eller omständigheter, till exempel om fönstren sitter illa till och vi behöver stegar eller speciella ställningar för att komma åt. Tillsammans hittar vi en säker och trygg lösning för alla inblandade.

Om du är i behov av andra uppdrag som gäller ditt hem så tveka inte att fråga oss om det. Vi har veteraner som är kunniga inom de flesta områden och det kan vara smidigt att få hjälp med annat när vi ändå är på plats. Kanske behöver du hjälp med städning, gardinbyten, målning, tapetsering eller något annat som rör ditt hem och ditt välmående. Vi har den hjälp här i Umeå som du behöver.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Umeå
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN