Trädbeskärning i Umeå

När du är i behov trädbeskärning i Umeå finns vi på Veteranpoolen här för dig. Våra veteraner har lång erfarenhet av att beskära träd samt utföra andra typer av trädgårdsarbeten. De har därmed den kunskap som krävs för att kunna beskära dina träd rätt, oavsett om det rör sig om fruktträd eller andra trädsorter som du vill ska åldras vackert.

Vi använder oss av JAS-metoden

Vi använder oss av en populär beskärningsmetod som går ut på att man jobbar med träden när de är som starkast. Metoden kallas för JAS och utförs efter sommaren, inför det kalla halvåret då träden går i vila. Vi ser även till att kolla om träden är i behov av extra vård för att minska risken för att problem uppstår i framtiden. Dina träd kan exempelvis vara i behov av extra beskärning.

Veteranpoolen hjälper även till med att forsla bort det avfall som blir kvar på marken när vi har utfört vårt arbete. Denna tjänst är dock inte RUT-berättigad.

Så här enkelt är det att boka våra veteraner för trädbeskärning i Umeå:

Om du önskar att anlita oss är det bara att besöka vår nätsida där du fyller i en intresseanmälan. Du kan även ringa direkt till vårt lokala kontor.

Vi önskar att du beskriver uppdraget utförligt. Berätta bland annat vilken typ av träd vi ska beskära samt hur många träd det rör sig om. Vi väljer sedan ut den veteran som passar bäst för uppdraget. Den personen kommer sedan att kontakta dig och ni kommer gemensamt överens om när arbetet ska ske. Vi vill också veta om vi kan låna verktyg av dig eller om vi behöver ta med egna.

Vi vill förstås att alla våra kunder ska känna sig nöjda över att ha anlitat oss, samt att priset känns rimligt. Därför har vi sett till att du kan nyttja RUT-avdraget när du bokar trädbeskärning via oss. Tjänsten är numera RUT-berättigad och vi är glada över att kunna erbjuda dig denna service till ett mycket bra pris. Tveka därför inte på att anlita oss när dina träd behöver snyggas till. Säg gärna till redan vid bokning att du vill göra RUT-avdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Umeå
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN