Städning i Umeå

Bor du i Umeå och letar efter hjälp med städning i hemmet? Veteranpoolen är svaret – våra veteraner har lång och gedigen erfarenhet av hestäd och hjälper dig gärna. Du kan alltid känna dig trygg med hjälp av kunnig personal från Veteranpoolen, och våra resurser i Umeå står redo för att möta just dina behov.

Dina behov kommer först

Veteranpoolen erbjuder skräddarsydda lösningar med allt från enstaka storstädningar till kontinuerliga uppdrag. Vi hjälper bland annat till med:

• Dammsugning av mattor och golv
• Våttorkning av golv
• Putsning av speglar
• Tömning av papperskorgar
• Dammtorkning
• Avtorkning av köksskåp och vitvaror
• Rengöring av badrum och kök

Fönsterputs kan beställas separat.

Beställ hemstädning i Umeå via Veteranpoolen

Kom i kontakt med oss via enkäten för intresseanmälan som du hittar här på hemsidan, eller vänd dig direkt till vårt lokala kontor i Umeå. Beskriv vad du behöver hjälp med så gör vi vårt bästa för att hitta en passande resurs som matchar just dina behov.

Städuppdrag med olika inriktning

Det tar olika lång tid att städa olika bostäder, och efter ett besök hemma hos dig eller efter den första städningen kommer vi få en klarare bild av hur lång tid det tar att städa hos just dig, och också vad det kommer att kosta.

Att tänka på inför hemstädning

Innan veteranen anländer för en hemstädning, kontrollera gärna att din dammsugare fungerar felfritt och att du har den städutrustning som behövs till hands. Om du saknar något meddela oss det i förväg. Vi kan hjälpa till med inköp av rengöringsmedel och städmaterial.

Städbeskrivningar

Veckostädning

Detta är en av våra mest populära tjänster som fungerar enligt ett löpande schema på veckobasis. Du bestämmer själv hur ofta och hur länge vi ska komma och städa. Du kan när som helst avboka eller ändra ett bokat uppdrag.

Flyttstädning

När du står i beredskap att flytta till ett nytt boende kan våra veteraner hjälpa till att städa ut din gamla bostad. Mer information om flyttstädning och hur du gör för att boka den här typen av tjänst hittar du på sidan för flyttstädning.

Grovstädning

Ibland behöver man en rejäl grovstädning i ett garage eller källarförråd, eller efter ett renoveringsarbete. Veteranpoolen kan även hjälpa till med städning av dödsbo eller annat mer omfattande städarbete. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med så skräddarsyr vi en lösning.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Umeå
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN