Snickare i Värnamo

Om du har behov av snickarhjälp så har vi mycket duktiga hantverkare på Veteranpoolen i Värnamo, som kan utföra eller hjälpa till med både om- och tillbyggnad. Veteranerna som arbetar med snickeritjänster hos Veteranpoolen är alla skickliga yrkessnickare eller har på annat sätt flerårig erfarenhet från olika snickeriarbeten.

Vid lite större snickeriarbeten kan vi förstås hjälpa till med planering, ritningar och materiallistor så att arbetet blir väl utfört. Våra medarbetare vet oftast exakt var man kan köpa in bra och prisvärt material, och kan ta hand om hela eller delar av inköpen om så önskas. Vi kan även vara behjälpliga vid transport och bortforsling av eventuellt byggavfall.

Några exempel på arbeten vi kan utföra hos dig:

  •  Uppföra ny altan
  •  Byta dörrar
  •  Montera in nya fönster
  •  Bygga upp eller ta ner innerväggar
  •  Byte av fasadpanel
  •  Sätta upp staket
  •  Snickra upp listverk

När vi arbetar hemma hos dig använder vi de verktyg som du tillhandahåller, därför kan det vara en god idé att du ser över din verktygslåda innan vi kommer hem till dig, så kan vi ge tips och råd på vad som behöver införskaffas i annat fall.
Om det krävs lite mer avancerade verktyg som inte ingår i en hantverkares normala uppsättning, som slipmaskiner eller borrhammare, så kan dessa hyras genom oss.

Så här enkelt anlitar du oss:

  •  Ring till vårt lokalkontor i Värnamo på 0370-43 080 (för Sävsjö/Vetlanda 0382-53 030) eller använd formuläret för intresseanmälan som du hittar på vår hemsida.
  •  Beskriv ditt projekt för oss och berätta om det är någon särskild kompetens som du  söker.

Med dina önskemål som utgångspunkt letar vi igenom våra personalresurser för att kunna hitta precis rätt profil för ditt uppdrag. Denne kontaktar sedan dig så att ni gemensamt kan gå igenom projektet och diskutera material och tidplan. När vi vet projektets omfattning skickar Veteranpoolen en offert. När du godkänt denna så startar uppdraget.

Alla våra veteraner är pensionerade yrkesmän som har stor kunskap inom sina respektive områden och arbetar för Veteranpoolen utan den press som en formell anställning kan utgöra. De kan lägga ner tid på att göra ett arbete som de är stolta över, och som du blir nöjd med.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Värnamo
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN