Veteranpoolen Värnamo

Vi servar följande kommuner:
 • Anderstorp
 • Gislaved
 • Gnosjö
 • Sävsjö
 • Skillingaryd
 • Smålandsstenar
 • Vaggeryd
 • Värnamo
Adress :
Ringvägen 38, 331 43, Värnamo
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Elinor Johansson
Elinor Johansson
Johanna Bergbom
Johanna Bergbom
Karl Bergbom
Karl Bergbom
Lennart Lindén
Lennart Lindén
Elin Svensson
Elin Svensson
Lediga jobb
 • Pensionerad kantpressare sökes

  Nu söker vi dig som är pensionär till ett spännande uppdrag som kantpressare på ett familjeägt företag i Gnosjö.

  Dina arbetsuppgifter består främst av kantpressning, och vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet från detta samt arbete inom industri. Du behöver kunna följaa en anvisning/ritning på svenska för att ställa in en manuell maskin.

  Arbetstiden är på deltid, periodvis heltid, dagtid. 

  Du behöver ha B-körkort med tillgång till bil.

  Omgående start, så anmäl ditt intresse redan idag om du är intresserad och vill veta mer!

   

  Anmäl intresse
 • Veteranpoolens målarteam behöver bli fler, är du en av dem?

  Uppdrag

  Från och med mars månad eller när vädret tillåter börjar vår tid då vi målar om många hus, en hel del staket och några garage eller andra byggnader. Vill du vara en del av detta härliga gäng? Du jobbar projektvis och under ett projekts pågående arbetar du ca 4 dagar/vecka. Du är en del av ett lag på 2-4personer.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper? Det viktigaste är att du är en lagspelare som har målat mycket i ditt liv. Du är en serviceminded person. Har du erfarenhet av att köra skylift eller bygga ställningar är detta ett plus i kanten.

  Vem trivs på Veteranpoolen? För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till? Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
 • Vill du vara en del av vårt nya trädgårdsteam? – sök till Veteranpoolen

  Uppdrag Till Veteranpoolens stora glädje får vi vi får in fler och fler uppdrag från både privatpersoner och företag som behöver hjälp med bland annat trädbeskärning, gräsklippning, röjning och häckklippning m.m. Nu behöver vi utöka vårt härliga trädgårdsgäng med fler drivna pensionärer. I det nya trädgårdsteamet kommer du att arbeta tillsammans i lag med andra veteraner. Du arbetar 1-2 dagar/vecka under högsäsong och får dina uppdrag veckovis.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper? Du bör ha tidigare erfarenhet från den typen av trädgårdsarbete som du önskar att jobba med. Tex har du själv eller har haft en trädgård du skött om i alla år. Vi har väldigt nöjda kunder och därför är det viktigt att du är serviceminded och är lyhörd för kundens önskemål. Har du motorsågskörkort är det ett stort plus i kanten. Körkort och bil med dragkrok är ett måste. Alla verktyg du behöver för att utföra dina uppdrag finns att tillgå, likaså släpkärra.

  Vem trivs här För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till? Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte.

  Vi ser framemot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Värnamo
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan