Veteranpoolen Värnamo

Vi servar följande kommuner
 • Anderstorp
 • Gislaved
 • Gnosjö
 • Hylte
 • Smålandsstenar
 • Värnamo
 • Ljungby
Adress :
Vallgatan 1, 331 30, Värnamo
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-14:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Pär Andersson
Pär Andersson
Lediga jobb
 • Flexibelt extrajobb till företag i Värnamo!

  Letar du efter det perfekta extrajobbet? Strålande, då är detta för dig! Nu söker vi flera veteraner för ett löpande deltidsuppdrag hos vår kund i Värnamo. Företaget tillverkar produkter som erbjuder flexibla förpackningar i form och funktion. Verksamheten är baserad på innovation som resulterar i bland annat högkvalitativa, prisvärda bag in box-produkter. De är specialiserade på tillverkning och har en förpackningslösning för såväl mejeri, juice, vin och livsmedel som inom kemi- och bilindustrin.

  Och nu behöver dom din hjälp för att hantera deras höga efterfrågan på sina produkter. Du kommer att arbeta vid en automatisk produktionslinje där dina arbetsuppgifter kort och gott kommer vara om att avlasta befintlig personal med att göra en manuell isättning av en plastkork. Du kommer att ingå i ett team av totalt 5 personer men där du ansvarar för din del av produktionen.

  För att du ska trivas på detta uppdrag är det viktigt att man är noggrann, flink i fingrarna samt är uthållig. Arbetsuppgiften som sådan är inte komplicerad så utöver god arbetsmoral och ett intresse för en ny rolig utmaning så finns inga övriga krav. Med andra ord ett uppdrag som passar i princip vem som helst! Du får dock självklart den utbildning som behövs för att klara uppdraget på plats.

  Omfattning/start: Du kommer att arbeta skift 1 vecka/månad och vi söker flera veteraner till detta uppdrag så möjlighet finns att fritt välja de skift som passar dig. Kund erbjuder stor flexibilitet med avseende på arbetstider-och dagar. 
  Behovet finns omgående så tveka inte att skicka in din ansökan så berättar vi mer!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Vi söker montör till företag i Gislaveds Kommun

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba som montör på en industri i Gislaveds Kommun.

  För att du ska trivas på detta uppdrag är det meriterande med viss el-kunskap(ej krav på elektriker). Du kommer att ingå i ett team av montörer, med roterande arbetsuppgifter.

  Omfattning/start: Tjänsten är på 100 % och tillträde omgående.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Värnamo
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan