Trädbeskärning i Värnamo

Är du på jakt efter professionell hjälp med trädbeskärning i Värnamo? Då har du kommit rätt. Vi på Veteranpoolen erbjuder flera tjänster inom trädgårdsarbete och våra veteraner har många år av erfarenhet. Vi kan det här med träd och vi vet väl hur de ska hålla sig friska och starka i många år framåt, så att du kan njuta av goda frukter och vackra träd år efter år.

Vi använder oss av JAS-metoden

Vi på Veteranpoolen har stor kompetens när det gäller trädbeskärning och vi använder oss främst av metoden JAS. Det är en speciell metod man gör när sommaren är på väg mot sitt slut och vintervilan står för dörren. Vid den här tiden på året tål träden ganska mycket, därför passar det bra att beskära dem då. Vi checkar också av om träden är i behov av någon speciell behandling för att motverka parasiter eller andra åkommor. Då kan en del grenar behöva klippas av.

Det blir givetvis en del avfall när man beskär träd och det kan vi stå till tjänst med att föra bort åt dig. Men för det gäller inte det så kallade RUT-avdraget.

Gör så här för att boka trädbeskärning i Värnamo via oss:

Det finns en enkät på vår hemsida som du fyller i och utifrån den hör vi av oss till dig. Du kan även välja att ringa till vårt lokala kontor.

När du bokar oss för trädbeskärning ber vi dig informera oss mer ingående om vad uppdraget handlar om, såsom hur många träd det gäller samt vilken sort. Utifrån det väljer vi den veteran som passar bäst för ditt uppdrag. Veteranen kontaktar sedan dig så att ni tillsammans kan komma överens om datumet för arbetet. Säg gärna till om vi kan låna verktyg av er eller om vi bör ta med egna.

Veteranpoolen vill alltid ge den bästa servicen till sina kunder och det gäller även priset. När du anlitar oss kan du därför använda dig av RUT-avdrag. Det är ett avdrag du får när du väljer att anlita oss för att utföra en tjänst inom underhåll eller rengöring. Trädbeskärning ingår sedan augusti 2016 i RUT-avdraget och vi rekommenderar dig givetvis att nyttja det. Säg till oss redan vid bokning om du är intresserad av det.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Värnamo
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN