Barnvakt i Värnamo

Anlita Veteranpoolen i Värnamo när familjen behöver en pålitlig och trygg barnvakt.

Veteranpoolen i Värnamo kan erbjuda kompetenta barnvakter för barn i alla åldrar. Våra veteraner har mycket lång erfarenhet av barnomsorg, många av dem har arbetat som pedagoger på förskola och skola och har egna barn och barnbarn som de tagit hand om.

Vi kan finnas där för er familj när tiden inte tycks räcka till för er föräldrar. I många fall blir våra veteraner som en extra mormor eller farmor som även med kort varsel kan erbjuda hjälp i vardagen. Det kan gälla vid enskilda tillfällen då ni föräldrar reser bort eller jobbar över, och det kan vara regelbundet ett par eftermiddagar varje vecka då någon som kan hämta barnen i skolan och förbereda middagen behövs. Vi anpassar vår tjänst efter era behov, vilka de än är.

Vi kan till exempel:

  •  Hämta barnen på dagis eller skola
  •  Laga lunch och middag
  •  Se till att läxläsningen kommer igång
  •  Vara hos barnen sena kvällar
  •  Skjutsa till och från fritidsaktiviteter

Så här anlitar du en barnvakt via Veteranpoolen i Värnamo:

  •  Ring vårt lokalkontor i Värnamo på 0370-43 080 (för Sävsjö/Vetlanda 0382-53 030)  eller skicka ett mail till varnamo@veteranpoolen.se. Du kan också lämna in en enkel  intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret på vår hemsida.
  •  Berätta lite om er familj. Hur många barn det är som ska passas, hur gamla de är och  om de har några speciella behov eller intressen. Vi tar sedan fram en passande  veteran i vår pool.

Gemensamtrivsel är givetvis v största vikt. Vi värdesätter er familjs bekvämlighet, därför brukar vi oftast låta er träffa flera veteraner innan ni bestämmer er för en passande barnvakt för just er familj. När det är återkommande uppdrag är det förstås samma veteran som kommer varje gång.

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De väljer själva sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse, vilket borgar för en engagerad och trygg barnvakt som er familj kan lita på i alla lägen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Värnamo
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN