Fönsterputs i Värnamo

Söker du efter en fönsterputsningstjänst i Värnamo?

Hos oss på Veteranpoolen finns ett antal veteraner med lång erfarenhet inom fönsterputsning. De tar sig an alla slags uppdrag med största noggrannhet och kan ofta anlitas med kortare varsel, närhelst det passar dig. Veteranpoolen erbjuder pålitliga tjänster av hög kvalitet utförda av erfarna och kunniga veteraner. Du kan anlita oss för både stora och små arbeten, återkommande eller vid enstaka tillfällen. Vill du se till att ha rena fönster regelbundet så kan

Kontrollera gärna att du har alla verktyg och rengöringsmedel hemma innan vi kommer hem till dig. Om du är osäker på om något behöver kompletteras, kan vi ge råd eller hjälpa dig med inköp av det som saknas vid förfrågan på förhand.

Vi tar gärna ned gardiner och plockar bort blommor och prydnadsföremål från fönstren innan vi börjar arbeta, och givetvis ställer vi tillbaka allt efter avslutat arbete. Om du vill att putsningen skall gå fortare kan du givetvis själv plocka bort allt på fönsterbänken innan vi kommer.

Anlita vår fönsterputsning i Värnamo:

  •  Fyll i kontaktformuläret på hemsidan för att göra en intresseanmälan, ring vårt  kontor i Värnamo på 0370-43 080 (för Sävsjö/Vetlanda 0382-53 030) eller skicka ett  mail till varnamo@veteranpoolen.se.
  •  Beskriv hur många fönster du har och storlek (längd/bredd) på fönstren. Vi behöver  också veta hur många glas (enkelglas, dubbelglas, treglas) det är i fönstren och om  de är ”vändbara”.

Vi hittar en passande veteran som sedan kontaktar dig och ger ett kostnadsförslag på arbetet. När vi är överens bestämmer ni dag och tid för arbetet. Vi går också igenom vilken utrustning du har och diskuterar kompletteringar vid behov.

Våra veteraner är alla pensionärer som fortsatt att erbjuda sina tjänster via oss i Veteranpoolen med den skillnaden att de nu själva fogar över sin tid och bestämmer vilka uppdrag de vill åta sig. Det innebär att den veteran som utför arbetet hos dig alltid har valt att engagera sig i just ditt uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Värnamo
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN