Städning i Värnamo

Veteranpoolen har många skickliga och kunniga medarbetare som kan hjälpa till med städning i Värnamo med omnejd. Våra veteraner har gedigen erfarenhet av städning och städar alltid noggrant och effektivt oavsett om uppdraget är stort eller litet. När du anlitar oss för återkommande uppdrag, varje vecka eller månad till exempel, kommer alltid samma person hem till dig. Det gör att du kan känna en trygghet i vetskapen om att resultatet alltid blir lika bra. Du kan givetvis också anlita städning via Veteranpoolen endast vid enstaka tillfällen. Vi anpassar alltid våra tjänster efter dig.

I städtjänster från Veteranpoolen ingår normalt följande:

  •  Golv och mattor dammsugs
  •  Golvet moppas
  •  Speglar putsas
  •  Papperskorgar töms
  •  Möbler, lampor, tavlor och hyllor dammtorkas
  •  Köksskåp och vitvaror torkas av
  •  Badkar/dusch, toalett, kranar, handfat och vitvaror rengörs

Till detta basutbud kan vi förstås lägga till tjänster enligt dina önskemål, till exempel fönsterputs. Dessa tjänster bokas dock separat. Även här kan du välja om du vill ha extratjänsten vid varje städning eller mera sällan, helt enligt dina önskemål.

Så här anlitar du vår städservice:

  •  Använd formuläret för intresseanmälan som du hittar på vår hemsida, ring lokalkontoret i Värnamo på 0370-43 080 (för Sävsjö/Vetlanda 0382-53 030) eller skicka ett mail till varnamo@veteranpoolen.se
  •  Vi behöver veta storleken på din bostad, hur ofta du vill ha städat och dag/tid då du vill att vi ska städa den.

Vi kommer att hitta en lämplig resurs bland våra duktiga veteraner. Kolla gärna att utrustningen är hel och fungerande. Om du inte har allt hemma eller om du är osäker på vad som kan behövas, hjälper vi gärna till med att köpa in bra städmaterial eller ge dig tips på vad du kan hitta det.

När vi har städat första gången hos dig kan vi mer exakt bedöma tidsåtgången för kommande tillfällen. Normalt tar första städningen alltid längre tid än de följande. Då vi alltid försöker se till att det är samma person som kommer hem till dig kan du finjustera städomfattningen helt efter dina önskemål i samspråk med veteranen.

Veteranpoolen värderar den pålitlighet och servicekänsla som bara erhålls med lång erfarenhet och stor kunskap. Alla våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster via oss på Veteranpoolen med den skillnaden att de nu hos oss själva disponerar sin egen tid och bestämmer vilka uppdrag de åtar sig. Det betyder att du av Veteranpoolen alltid får motiverad och omsorgsfull service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Värnamo
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN