Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Växjö

Är du i behov av fastighetsservice i Växjö? Veteranpoolen satsar på att hjälpa både privatpersoner och företag. Därför kan vi med kort varsel hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Växjö med löpande underhåll såväl som tillfälliga uppdrag.

I vår pool finner du veteraner med stor yrkesvana av och erfarenhet inom fastighetsservice och relaterade tjänster. När du anlitar en fastighetsskötare hos Veteranpoolen är du garanterad en skicklig och erfaren person med breda kunskaper som bara kan förvärvas genom ett långt yrkesliv.

Vill du ha extra hjälp när det är semester, eller har er bostadsrättsförening ett särskilt projekt på gång? Anlita en av våra veteraner! Vi utför både små och stora arbeten, återkommande såväl som tillfälliga.

Exempel på saker vi gör:

  • Sköter trädgård och planteringar
  • Skottar snö
  • Byter lampor
  • Sköter om soprum och tvättstuga
  • Städar trapphus

Vid behov av återkommande service är det alltid samma person som kommer till er hjälp, då god lokalkännedom underlättar och främjar för ett väl utfört arbete.

Så här anlitar du Veteranpoolens fastighetsservice:

Du kommer snabbt i kontakt med oss genom att ringa vårt lokalkontor i Växjö och framföra ditt ärende direkt. Vårt telefonnummer är 0470-72 33 94. Annars kan du även fylla i intresseformuläret här på hemsidan så återkommer vi till dig så snart vi kan.
Den beskrivning du uppgett angående uppdragets omfattning och längd, samt särskilda önskemål, använder vi sedan som underlag när vi söker igenom våra resurser för att hitta en passande profil för arbetet. Sedan skickar vi en offert till dig för godkännande, när denna accepterats av dig är det upp till dig när du vill att uppdraget skall påbörjas.

Veteranerna som arbetar hos Veteranpoolen är samtliga personer med gedigen yrkesbakgrund och erfarenhet inom sina aktuella områden. De är pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och väljer vilka uppdrag de vill åta sig, vilket också innebär att du när du anlitar våra tjänster är garanterad en motiverad och pålitlig service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Växjö
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN