Veteranpoolen Växjö

Vi servar följande kommuner:
 • Älmhult
 • Hela Kronoberg
 • Lessebo
 • Ljungby
 • Markaryd
 • Tingsryd
 • Uppvidinge
 • Växjö
Adress :
Framtidsvägen 12A, 35257, Växjö
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Mikael Bohlin
Mikael Bohlin 0470-72 33 94
Belinda Hägervik
Belinda Hägervik 0470-72 32 20
Lediga jobb
 • Nu söker vi ansvarstagande mångsidiga veteraner till Tingsryd med omnejd!

  Vi söker dig som bor i Tingsrydstrakten, är mångsidig och kan arbeta med både städning och lättare trädgårdsuppdrag. 

  I sommartider hjälper vi många stugägare med bland annat gräsklippning vid behov samt städning efter att stugan hyrts ut. Vi behöver därför utöka med personal och säker nu någon som utgår från Tingsrydstrakten och vill ta hand om våra stugägare i de södra trakterna av Kronoberg. 

  För att passa i den här rollen hos oss bör du vara ansvarstagande, social, fysiskt pigg och frisk och ha lite känsla för service eftersom du blir vårt ansikte utåt och den som kommer att ha kontakt med kund vid behov. Du jobbar lika bra ensam som med kollegor eftersom ni ibland kan behöva vara flera beroende på omfattning av uppdraget.

  Bil och körkort är ett måste för att jobba med det här uppdraget.

  Arbetstillfällena kommer att vara förlagda på lördagar med start från vecka 25 och framåt, arbetstiderna planerar du in själv så att de passar dig. 

  Vill du veta mer? Skicka in en intresseanmälan så ringer jag upp med mer information. 

  Anmäl intresse
 • Är du pensionerad hantverkare?

  Nu söker vi fler pensionerade yrkeshantverkare till vårt härliga gäng!

  Vi utför bland annat uppdrag inom snickeri, målning, enklare VVS och el-jobb både utom- och inomhus. Våra uppdrag berör både privat- och företagskunder och storleken på uppdragen varierar från de allra minsta till lite större projekt. 

  Du bör ha erfarenhet från hantverkaryrket och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens eftersom kommunikation är A och O för att kunden ska bli nöjd. Du uppskattar ordning och reda, är mån om att göra ett bra arbete med goda resultat, och jobbar lika bra ensam som med andra.

  Du väljer själv hur mycket du vill arbeta, vilka uppdrag du åtar dig och planerar själv in tid för utförandet. Det bästa av allt – Du slipper krånglig fakturering och kan lägga fokus på de roliga bitarna istället. 

  Hör av dig med din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur det fungerar att arbeta som hantverkare hos oss. Såklart helt förutsättningslöst. 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal.

  Anmäl intresse
 • Är du pensionär och vill jobba med trädgård?

  Till vår stora glädje får vi in fler och fler uppdrag gällande trädgårdshjälp med bland annat trädbeskärning, gräsklippning, röjning och häckklippning m.m. Till våren behöver vi utöka vår trädgårdsgrupp i Växjö med fler veteraner som har känsla för service. 

  Vi har väldigt nöjda kunder och därför är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål och är lika mån som vi är att kunden är nöjd med utfört arbete. 

  När du ingår i vår trädgårdsgrupp arbetar du tillsammans med en kollega. Ni styr er egen tid och bestämmer tillsammans med kunderna när arbetet ska utföras. 

  Du som jobbar i gruppen bör trivas med trädgårdsarbete och att arbeta utomhus. Du är ansvarstagande, service minded och professionell i ditt bemötande mot kund. Du bör också ha lätt för att samarbeta med andra och ha lite erfarenhet av att använda trädgårdsmaskiner. 

  Du behöver inte ha egna trädgårdsmaskiner, det finns att tillgå i vår maskinpark. Vi hjälper också till att kompetenshöjda vid behov med ex utbildningar så man känner sig trygg när man är ute och arbetar. 

  Hör av dig med din intresseanmälan så berättar vi mer!

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Växjö
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Lager, logistik & industri ChaufförerLagerpersonal, godshantering
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Hotell, kök & servering HotellpersonalServeringspersonal
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan