Veteranpoolen Växjö

Vi servar följande kommuner
 • Älmhult
 • Lessebo
 • Markaryd
 • Tingsryd
 • Uppvidinge
 • Växjö
Adress :
Framtidsvägen 12A, 35257, Växjö
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

V. 2
Måndag – torsdag (9/1 -12/1) 09.00 – 17.00
Fredag (13/1) 09.00 – 12.00

Kontaktpersoner
Mikael Bohlin
Mikael Bohlin
Belinda Hägervik
Belinda Hägervik
Lediga jobb
 • Fastighetsskötare till utvecklande uppdrag!

  Nu söker vi dig som gillar att vara utomhus och önskar ha ett varierat och socialt uppdrag. I rollen har du ett mycket varierande arbete där uppdraget kort och gott går ut på att tillsammans med en grupp sommarjobbande ungdomar ta hand om grönytor och planteringar kring kundens fastighet. Du som veteran förväntas ta ett övergripande ansvar och arbetsleda ungdomarna och ge direktiv på vad som behöver utföras. 

  För att trivas på detta uppdrag tror vi att du har erfarenhet, kunskap och/eller ett intresse av trädgård & växter, antingen i ditt tidigare arbete eller på ett privat plan. Det finns inga formella krav så tveka in att skicka in din ansökan om du tycker detta låter som ett intressant uppdrag så berättar vi mer.

  Omfattning/start: Uppdraget löper mellan vecka 25-28. Arbetsdagar/tider är mån-fre 7-16, uppdraget kan delas på två så man endast arbetar 2-3 dagar i veckan.

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
 • Vi söker fler veteraner som vill jobba som kundvärdar!

  Hej,

  nu behöver vi utöka med fler veteraner till våra roliga kundvärdsuppdrag i Alvesta och Älmhult!

  Som kundvärd hjälper du till på tågstationen vid tillfälliga trafikstörningar genom att svara på frågor och guida resenärerna. Du som passar för det här uppdraget är positiv, lugn och social då vi träffar och pratar med mycket folk när vi är ute på stationerna. En stark känsla för service är också en egenskap vi värderar högt. 

  Du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och ha en god grundfysik då arbetet kräver att du går/står upp i ett par timmar. 

  Utbildning får du genom Veteranpoolen men du behöver själv ha en uppdaterad smartphone. 

  Kan det vara dig vi söker? Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig och berättar mer.

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Växjö
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Lager, logistik & industri ChaufförerLagerpersonal, godshantering
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Hotell, kök & servering HotellpersonalServeringspersonal
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan