Veteranpoolen Växjö

Vi servar följande kommuner
 • Älmhult
 • Lessebo
 • Markaryd
 • Tingsryd
 • Uppvidinge
 • Växjö
Adress :
Framtidsvägen 12A, 35257, Växjö
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Mikael Bohlin
Mikael Bohlin
Belinda Hägervik
Belinda Hägervik
Lediga jobb
 • Vi söker fler hantverkskunniga pensionärer!

  Hej!

  Vi söker fler veteraner som vill hjälpa till med enklare måleri och snickeri uppdrag hos våra kunder. Våra uppdrag varierar i storlek och det kan röra sig om allt från att måla staket till att byta panel. 

  Du behöver inte ha arbetat med hantverk tidigare men det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av snickeri och måleri sedan tidigare oavsett om det är privat eller i ditt tidigare yrkesliv.

  Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och lägger stor vikt vid kundservice. Du talar flytande svenska och arbetar lika bra själv som tillsammans med någon annan.

  Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har över 8000 anställda. Vi finns på 55 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag. 
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär.


  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Välkommen med din intresseanmälan!

  Anmäl intresse
 • Vill du jobba med lite fönsterputs?

  Vi får in allt fler och fler förfrågningar av kunder som vill ha hjälp att putsa sina fönster. 

  Uppdragen är både stora och små så man behöver kunna arbeta lika bra själv som med andra då man ibland är fler som hjälp åt.

  Du väljer själv hur många uppdrag och vilka som du vill åta dig. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av fönsterputsning, det viktigaste är att du är serviceinriktad och noggrann. Vi ordnar en genomgång gällande tekniken och material så att du känner dig redo.


  Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel, utan även en meningsfull social och kulturell upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss! 

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Växjö
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Lager, logistik & industri ChaufförerLagerpersonal, godshantering
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Hotell, kök & servering HotellpersonalServeringspersonal
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan