Veteranpoolen Växjö

Vi servar följande kommuner:
 • Älmhult
 • Hela Kronoberg
 • Lessebo
 • Ljungby
 • Markaryd
 • Tingsryd
 • Uppvidinge
 • Växjö
Adress :
Framtidsvägen 12A, 35257, Växjö
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Mikael Bohlin
Mikael Bohlin
Lediga jobb
 • Lokalvård i kulturhistoriska byggnader

  För kunds räkning söker vi nu 3-4 personer som vill arbeta med lokalvård.

  Kunden är belägen ca 2 mil sydväst om Växjö så du som söker tjänsten bör ha bil.

  I arbetet ingår man i en liten trevlig grupp som hjälps åt med lokalvården och man schemaläggs tillsammans med gruppen så att dagarna där arbetet förläggs passar alla.

  Omfattningen av arbetet kan komma att variera lite men beräknas röra sig om ca 4 timmar i veckan.

  I lokalvården ingår även städning i lokaler av kulturhistoriskt värde där arbetet ska ske med försiktighet och man måste vara lyhörd på kundens önskemål.

  Du som söker den här tjänsten bör vara social, flexibel, positiv, fysiskt frisk och prata flytande svenska. Tror du att det kan vara dig vi söker? Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss till dig inom kort.

  Anmäl intresse
 • Målare

  Vi söker dig som är pensionär med en yrkesutbildning som målare eller som har stor erfarenhet inom målning/tapetsering. Vi får in väldigt många uppdrag från både privatpersoner och företag. Uppdragen avser såväl inomhus- som utomhusmålning, både stora och små.

  Som hantverkare i Veteranpoolen har du själv möjlighet att kunna styra dina arbetsdagar och planera inkommande projekt.

  Du får trevliga kollegor och en schysst lön som sätter guldkant på tillvaron. Ansök redan idag!

  Anmäl intresse
 • Snickare

  Vi söker dig som är pensionär med en yrkesutbildning som snickare eller som har stor erfarenhet inom snickeri/bygg. Vi får in väldigt många uppdrag från både privatpersoner och företag. Uppdragen avser såväl inomhus- som utomhusprojekt, både stora och små.

  Som hantverkare i Veteranpoolen har du själv möjlighet att kunna styra dina arbetsdagar och planera inkommande projekt.

  Du får trevliga kollegor och en schysst lön som sätter guldkant på tillvaron. Ansök redan idag!

  Anmäl intresse
 • Trädgård- och fastighetsskötsel

  Är du lite händig, tycker om att arbeta utomhus kanske med din trädgård och gillar ordning och reda? Då kan det vara dig vi letar efter.

  Vi får löpande in förfrågningar från både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i kommunen som vill ha hjälp med yttre skötsel av sin/sina fastigheter. I de flesta fall handlar det om att ta hand om grönytorna på området men även att hålla rent och snyggt runt om fastigheten.

  Vi kräver inga tidigare erfarenheter men du bör tycka om att arbeta utomhus, vara fysiskt frisk ett plus är så klart om kan lite grann om trädgårdsarbete. Som person ser vi gärna att du är positiv, självgående och noggrann.

  Vill du veta mer? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer.

   

  Anmäl intresse
 • Trädgårdsintresserade seniorer till Växjö!

  Hej!

  Vi växer så det knakar och nu behöver vi utöka vår trädgårdsgrupp med fler trädgårdsintresserade veteraner!

  Kunderna är privatpersoner som behöver hjälp i sina trädgårdar med allt från gräsklippning, häckklippning till trädbeskärning och allt däremellan.

  Du som vill arbeta i vår trädgårdsgrupp bör ha lite erfarenhet inom trädgårdsskötsel sedan tidigare men givetvis hjälper vi till med utbildning och introduktion så att du har rätt förutsättningar för att klara jobbet.

  För att arbeta hos oss måste du vara ålder- eller avtalspensionär. Du är serviceinriktad, positiv, flexibel och söker ett arbete som kan sätta lite guldkant på tillvaron.

  Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer!

  Anmäl intresse
 • Vi söker fler som vill jobba med Hjälp i Hemmet!

  Vi behöver utöka vår personalstyrka i Växjö inom Hjälp i hemmet!

  Arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag men framförallt gäller det att hjälpa våra kunder med återkommande hemstädning. Våra kunder är både äldre människor såväl som barnfamiljer som behöver lite avlastning i hemmet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos vår personal eftersom man utför arbetet i någons hem och vi i många fall även blir en social kontakt för kunden.

  Ingen tidigare erfarenhet krävs men det är önskvärt att du som arbetar med Hjälp i hemmet är noggrann, lyhörd och positiv.

  Man arbetar självständigt och har stora möjligheter att styra över sin egen tid. När man arbetar med Hjälp i hemmet har man sina egna återkommande kunder vilket ger en trygghet både för kunden och vår personal.

  Vill du veta mer om hur det fungerar att arbeta hos oss med Hjälp i hemmet?

  Välkommen med din ansökan så kontaktar vi dig inom kort.

  Anmäl intresse
 • Vill du arbeta med lokalvård hos företag

  Vi växer på företagssidan i Växjö och söker nu fler seniorer som vill arbeta med lokalvård hos våra företagskunder.

  Vi hjälper idag både stora och små företag i Växjö med deras lokalvård och upplägget på arbetet varierar beroende på kundens storlek. Man kan arbeta både självständigt och i grupp och det här är ett arbete för dig som gärna arbetar efter fasta rutiner och i vissa fall även schemaläggning där man arbetar fasta dagar.

  Det behövs ingen tidigare erfarenhet av lokalvård men du bör vara noggrann när du städar och gärna punktlig med att hålla tider.

  Som person bör du vara självgående, positiv och ha glimten i ögat eftersom det är viktigt att man trivs och har roligt när man arbetar hos oss!

  Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur det fungerar att arbeta hos oss.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att skratta och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen.Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 43 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Växjö
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Lager, logistik & industri ChaufförerLagerpersonal, godshantering
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Hotell, kök & servering HotellpersonalServeringspersonal
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan