Veteranpoolen Växjö

Vi servar följande kommuner:
 • Älmhult
 • Hela Kronoberg
 • Lessebo
 • Ljungby
 • Markaryd
 • Tingsryd
 • Uppvidinge
 • Växjö
Adress :
Framtidsvägen 12A, 35257, Växjö
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Mikael Bohlin
Mikael Bohlin 0470-72 33 94
Belinda Hägervik
Belinda Hägervik 0470-72 32 20
Lediga jobb
 • Vi söker personal inom Hjälp i hemmet!

  Vi fortsätter att växa och behöver därför fler som kan arbeta med vår populäraste tjänst ”Hjälp i hemmet”. 

  Arbetsuppgifterna berör allt från hemstädning till avlastning och hjälp med ex tvätt och handling beroende på kundens önskemål och behov. 

  Vi hjälper våra kunder att få ihop sitt livspussel där tid tid och ork inte alltid räcker till. Därför bör du som vill arbeta med den här tjänsten hos oss vara professionell i ditt bemötande, lyhörd inför kunds önskemål och självgående i ditt arbete. 

  Du arbetar med dina egna återkommande kunder och styr därför din egen tid och planerar själv in dina arbetstillfällen. 

  Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur det fungerar när man jobbar hos oss, helt förutsättningslöst. 

  För att arbeta hos Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Anmäl intresse
 • Är du pensionerad hantverkare?

  Nu söker vi fler pensionerade yrkeshantverkare till vårt härliga gäng!

  Vi utför bland annat uppdrag inom snickeri, målning, enklare VVS och el-jobb både utom- och inomhus. Våra uppdrag berör både privat- och företagskunder och storleken på uppdragen varierar från de allra minsta till lite större projekt. 

  Du bör ha erfarenhet från hantverkaryrket och känna dig trygg med din kompetens för att utföra arbeten hos kund. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens eftersom kommunikation är A och O för att kunden ska bli nöjd. Du uppskattar ordning och reda, är mån om att göra ett bra arbete med goda resultat, och jobbar lika bra ensam som med andra.

  Du väljer själv hur mycket du vill arbeta, vilka uppdrag du åtar dig och planerar själv in tid för utförandet. Det bästa av allt – Du slipper krånglig fakturering och kan lägga fokus på de roliga bitarna istället. 

  Hör av dig med din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur det fungerar att arbeta som hantverkare hos oss. Såklart helt förutsättningslöst. 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal.

  Anmäl intresse
 • Är du pensionär och kan jobba med vitvaruinstallation?

  För kunds räkning söker vi nu en person som har tidigare erfarenhet av att installera vitvaror. 

  Vår kund är stationerad i Växjö och är ett litet men växande företag. Din roll blir att hjälpa till med installation av nyköpta vitvaror 2-3 gånger i veckan ute hos kund. Du bör vara frisk och vid god vigör samt flexibel och serviceinriktad då du är företagets ansikte utåt när du är ute och jobbar.

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra privattjänster i Växjö
Exempel på våra företagstjänster i Växjö
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Lager, logistik & industri ChaufförerLagerpersonal, godshantering
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationLöneadministratörer
Fastighet, vaktmästeri & bygg HantverkareVaktmästare och fastighetsskötsel
Hotell, kök & servering HotellpersonalServeringspersonal
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan