Trädbeskärning i Växjö

Om du behöver hjälp med trädbeskärning i Växjö så hör av dig till oss på Veteranpoolen. Våra erfarna veteraner vet hur de ska gå till väga för att träden ska växa vackert och ge bra frukt efteråt.

Metod för att beskära träd

När vi på Veteranpoolen timmar träd så använder vi oss av JAS-metoden vilket innebär att innan de vilar för vinter beskärs träden. Sensommaren och tidig höst är lämpligaste tiden och träden klarar beskärningen bättre. En fördel är även att det är lättare att ha koll på hur träden mår och om annan insats behöver göras.

Vill du boka oss på Veteranpoolen för att beskära dina träd?

Är du intresserad av att utnyttja våra tjänster så fyller du i enkäten här på vår hemsida så kommer någon av oss ta kontakt med dig. Det går även alldeles utmärkt att ringa till ditt närmaste kontor om så skulle önskas.

Informera oss lite om vad du vill att vi ska göra för dig, som antal träd som ska trimmas samt vilken sort. Vår personal kommer sedan höra av sig till dig så att ni tillsammans kan bestämma vilken tid som passar bäst för jobbet.

Trädbeskärning är berättigat för avdrag sedan i augusti 2016. Just därför behöver du bara tala om när du bokar att du önskar använda RUT-avdrag. Vi på Veteranpoolen står till din tjänst.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Växjö
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN