Lediga hantverksjobb

Är du pensionär och vill jobba med hantverk?

Är du en erfaren snickare, målare, elektriker eller rörmokare? Eller är du en erfaren handyman? Då är det dig vi söker.

Tre fördelar att jobba med oss – du styr själv din arbetstid och låser inte upp dig, du slipper krångel med egen hantverksfirma och kan fokusera på den roligaste delen. Du väljer själv de uppdrag du vill ta och om du vill jobba ensam eller tillsammans med andra.

Kontakta oss och få svar på frågor om uppdrag och lön m m. Gör en spontanansökan idag så kontaktar vi dig inom en vecka. Helt utan att du låser upp dig såklart.  

Arbetsuppgifter

Våra kunder vill ha hjälp med både stora och små hemmaprojekt. Det kan vara allt från lite enklare insatser som att sätta upp lister eller montera en garderobslösning. Till lite mer omfattande uppdrag.

Ibland bygger vi altaner, lagar staket och ibland renoverar vi hela kök. Och ibland målar vi om ett fönster eller en hel fasad. Även tapetseringsuppdrag förekommer. Eller att måla om en friggebod.

Det bästa av allt – du väljer ut de uppdrag som du tycker låter trevliga. Uppdragen hittar du i vår egen jobbapp som du får tillgång till när du blir anställd av oss. Enklare än så blir det inte.

Arbetstid & omfattning

Vill du jobba mycket en månad och vara helt ledig nästa – då har du kommit rätt. Det är alltid du som bestämmer omfattningen på ditt eget arbete.

Eftersom du själv styr din arbetstid låser du aldrig upp dig. Det finns därför gott om tid även för resor och andra fritidsintressen. Ofta är det du som kommer överens med kunden om när arbetet ska utföras.

Många väljer att jobba lite mer intensivt under vissa perioder för att vara ledig helt under andra tider på året. Vad skulle passa bäst för dig? Gör en enkel spontanansökan så får du veta mer.

Förkunskap

Hos oss jobbar både erfarna yrkesproffs inom snickeri, måleri, el och vvs – men också många talangfulla handymans. Utifrån kundens behov sätter vi samman det team som behövs för att leverera ett perfekt resultat.

Fyll i spontanansökan så ringer vi dig inom en vecka och ger dig svar på frågor om lön och annat du funderar på.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.