Lediga städjobb

Är du pensionär och vill jobba med städuppdrag?

Vårt städsteam är populärt och behöver förstärkning med flera nya kollegor.

Tre fördelar – du styr själv din arbetstid tillsammans med kunden och låser inte upp dig, du är fysiskt aktiv och du jobbar ibland själv och ibland tillsammans med någon och får ett socialt och roligt jobb.

Vill du snacka jobb med oss och ta reda på vilken lön du får? Gör en spontanansökan idag så kontaktar vi dig inom en vecka. Helt utan att du låser upp dig såklart.  

Arbetsuppgifter

Du kan fritt välja ut de uppdrag som passar dig bäst. Det kan vara allt från lite enklare städuppdrag hos privata kunder – till lite mer fysiskt krävande som flyttstädning och storstädning. Men även städuppdrag för olika företagsuppdrag. Våra kunder bokar också vår hjälp med fönsterputsning.

Många kunder vill ha återkommande hjälp med städning hemma – ibland varje vecka och ibland en gång i månaden. Andra vill ha hjälp med enskilda insatser som storstädning eller fönsterputsning då och då.

Är du osäker på om detta passar dig är du varmt välkommen att provjobba. Häng då med en kollega ut på ett uppdrag och känn efter.

Arbetstid & omfattning

Vill du jobba 15 timmar en vecka och vara ledig nästa vecka – inga problem. Det är du som bestämmer omfattningen på ditt eget arbete.

Eftersom du själv styr din arbetstid låser du aldrig upp dig. Det finns därför gott om tid även för resor och andra fritidsintressen. Ofta är det du som kommer överens med kunden om när arbetet ska utföras. En del kunder är hemma när jobbet utförs och andra är på jobbet.

Många väljer att sprida ut timmarna över flera dagar i veckan – medan det passar bättre för någon annan att samla ihop arbetet till 2 dagar, och då göra lite mer. Vad skulle passa bäst för dig? Gör en enkel spontanansökan så får du veta mer.

Förkunskap

De flesta städuppdrag kräver ingen särskild förkunskap – men vi ger dig introduktion med checklistor och rutiner så att du kan känna dig trygg med hur du bäst kan lägga upp arbetet för att inte missa viktiga moment.

Vi ordnar löpande inspirerande träffar för vårt städgäng – ibland kommer en extern föreläsare och går igenom en ny produkt eller utrustning. Ibland ordnar vi även utbildning i fönsterputsningens ädla konst.

Fyll i spontanansökan så ringer vi dig inom en vecka och ger dig svar på allt från lön till försäkringar.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.