Lediga trädgårdsjobb

Är du pensionär och vill jobba med trädgård?

Vårt härliga trädgårdsteam behöver förstärkning med flera nya kollegor i år  – är det dig vi söker?

Tre fördelar att jobba i vårt trädgårdsteam – du styr själv din arbetstid och låser inte upp dig, du är fysiskt aktiv ute i friska luften och du jobbar ofta tillsammans med någon och får ett socialt och roligt jobb.

Vill du snacka trädgårdsjobb med oss och ta reda på vilken lön du får? Gör en spontanansökan idag så kontaktar vi dig inom en vecka. Helt utan att du låser upp dig såklart.  

Arbetsuppgifter

I vårt trädgårdsteam får du välja fritt bland de uppdrag som kommer in. Det kan vara allt från lite enklare trädgårdsarbete som att klippa gräs, kratta löv och rensa ogräs till lite tyngre uppdrag som att beskära träd och klippa häcken. Men det kan också vara att hjälpa kunderna att plocka fram och tvätta utemöbler och fixa iordning uteplatsen. Eller att köra trädgårdsavfallet till tippen.

Många kunder vill ha återkommande hjälp hela säsongen medan andra vill ha hjälp med enskilda insatser. En vanlig kund är en äldre person som inte klarar trädgårdsskötseln på egen hand men kunderna kan vara i alla olika åldrar.

Vilka arbetsuppgifter passar dig bäst?

Arbetstid & omfattning

Vill du jobba 10 timmar en vecka och vara helt ledig nästa vecka – inga problem. Det är alltid du som bestämmer omfattningen på ditt eget arbete.

Eftersom du själv styr din arbetstid låser du aldrig upp dig. Det finns därför gott om tid även för resor och andra fritidsintressen. Ofta är det du som kommer överens med kunden om när arbetet ska utföras.

Många väljer att sprida ut timmarna över flera dagar i veckan – medan det passar bättre för någon annan att samla ihop arbetet till 1-2 dagar, och då göra lite mer. Vad skulle passa bäst för dig? Gör en enkel spontanansökan så får du veta mer.

Förkunskap

Har du ett stort intresse för trädgård och trädgårdsskötsel? Har du kanske tagit hand om din egen trädgård tidigare – och saknar att få ta i med trädgårdshandskarna? Då passar detta uppdrag för dig.

En del trädgårdsuppgifter kräver särskild utbildning, som att beskära träd. Där är det extra viktigt att inte göra fel för att riskera att träden tar skada. På många orter runt om i landet arrangerar vi därför även utbildning inom trädbeskärning på våren.

Är du lite mer oerfaren inom trädgårdsskötsel – men tycker det låter kul. Ingen fara – då kan du följa med en erfaren kollega och jobba ihop. Du kan också prova att provjobba – med lön såklart. Och se om detta är något för dig – fyll i spontanansökan så ringer vi dig inom en vecka.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.