Lediga jobb för pensionärer - skräddarsy din perfekta mix

Lediga jobb för pensionärer - skräddarsy din perfekta mix

Vi har många lediga jobb både hos privata kunder och ute hos företag. Det bästa av allt är att du kan skräddarsy dina egen perfekta mix och göra bara det just du tycker är roligt.

Lediga jobb hos företagskunder

Under de senaste åren har efterfrågan från företagare fullständigt exploderat. De anlitar oss inom allt från ekonomi och fastighet till administration och logistik. Behoven kan vara både kortsiktig och lite mer långsiktig förstärkning.

Ibland innan de har möjlighet att anställa en ny medarbetare men också vid arbetstoppar till semester och projekt. Heltid, deltid och ibland per timme. Vi är ett flexibelt alternativ till de lite mer traditionella bemanningsföretagen.

En del suppdrag kräver yrkeskompetens – för andra räcker det långt med att man har lust att prova något nytt. Vem har sagt att man inte kan göra en ny karriär som pensionär?

Hålla koll på specifika företagsuppdrag

Lediga jobb hos privata kunder

Hantverksuppdrag

Är du snickare, målare, elektriker, rörmokare eller murare? Gillar du att bygga altaner, måla om fasader, tapetsera eller sätta upp lister? Häng med i vårt dreamteam och välj bland både små och lite större uppdrag. Några uppdrag görs i team och andra ensam.

Några av våra hantverkare har drivit egen firma men tröttnat på krånglet och njuter nu av att kunna fokusera på det roligaste. Ihop med våra yrkesproffs jobbar också händiga personer som förvärvat erfarenhet och kunskap på annat sätt.

Trädgårdsskötsel

Kvinnlig veteran som beskära träd och klipper träd

Har gröna fingrar och gillar att jobba ute i friska luften? Då väntar många härliga trädgårdsuppdrag runt hörnet.

Klippa gräs, rensa, kratta och röja – och beskära ett och annat träd, häck eller tuja. Ibland ordnar vi även utbildningar inom till exempel trädbeskärning.

En del kunder vill ha återkommande hjälp under hela eller delar av säsongen medan vissa behöver punktinsatser. Våra trädgårdsuppdrag är allt från enkla till lite mer fysiskt krävande. Du väljer din nivå.

Hushållsnära tjänster

Ett mycket vanligt uppdrag är att utföra enklare städning hos en äldre person – ett uppdrag som ofta kombineras med att följa med som ledsagare ut på ärenden eller promenader. Ibland kallar vi det omsorgsstäd.

Ofta får du en eller ett par fasta kunder som då hjälper och bygger upp en relation med. Du kan också haka på ett team som gör storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Extra kul i team!

Fler lediga jobb inom RUT-sektorn

Men det finns fler uppdrag att välja mellan som till exempel att titta till en sommarstuga när ägaren inte själv har möjlighet, att montera möbler, köra till återvinningen eller lösa IT-trassel.

Få koll i appen

När du börjar hos oss får du tillgång till vår helt egenutvecklade jobbapp som vi kallar Vappen. Där kan du snabbt se vilka uppdrag som finns där du bor och du kan också lätt klicka i vilka du vill ta.

Provjobba – betald praktik. Är du osäker på om våra lediga jobb för pensionärer är något för dig? Välkommen att ta en betald praktiktimme där du får följa med en erfaren kollega ut på ett uppdrag. Då kan du provjobba och lära känna oss lite bättre.

Redo att snacka jobb?
Redo att snacka jobb?

Få koll på vilka uppdrag vi har där du bor och hur det funkar att jobba med oss – fyll i en enkel intresseanmälan och få svar inom ett par dagar. Helt utan att du låser upp dig. Välkommen!