#trädgårdstider

Trädgårdsskötsel under hösten och inför vintervilan

Hösten är en tid av förändring och förberedelse. Träd byter färg, dagarna blir kortare, och temperaturen börjar sjunka. Det här är också en viktig tid för din trädgård och mycket som behöver göras.

Nedfallna löv må vara vackra att se på, men kan ställa till med problem om de får ligga kvar. Gräsmattan behöver klippas och gödslas och har du problem med mossa kan du behöva lufta den. Dina känsliga växter kan behöva skydd. Och du får inte glömma att ta hand om både redskap, utemöbler och grill.

Har du inte tid eller lust – låt oss hjälpa dig. Få timpris efter RUT-avdrag och lediga tider – fyll i ditt postnummer så får du snabbt svar.

Därför är det viktigt att ta hand om trädgården nu

Att försumma dessa viktiga uppgifter kan ha negativa konsekvenser för din trädgård. Dina växter, buskar och träd bli mer sårbara för frostskador, sjukdomar och ohyra. Dessutom kan en trädgård full av fallna löv och döda grenar bli en plats där skadedjur trivs och frodas.

Att ta hand om din trädgård under hösten är därför inte bara något du behöver göra för att det ska se trevligt ut, utan också för att trädgården ska må bra och överleva. Dessutom är det nu du lägger grunden för en bra start – när vårsolen så småningom tittar fram igen.

Du behöver inte göra allt själv – ta hjälp av våra erfarna veteraner idag.

Ta hjälp av vårt erfarna team

Vårt team av erfarna pensionärer är här för att hjälpa dig att ta hand om alla nödvändiga uppgifter. De arbetar noggrant för att förbereda din trädgård för de kalla månaderna, oavsett om det handlar om att kratta löv, ta hand om gräsmattan, beskära buskar och träd, eller skydda dina växter mot frost. De kan också hjälpa dig att skapa en kompost och köra till tippen om det behövs.

Med oss är din trädgård i trygga händer hela året. Ta reda på timpris efter RUT-avdrag och när vi har lediga tider för att hjälpa just dig – börja med att fylla i ditt postnummer här.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.