Testa dina hjärnceller

Tävla om fina priser med vårt spännande korsord!

Är du en kvick och skarp pensionär? Är du redo för en riktig utmaning? Vässa geniknölarna och lös vårt korsord. Löser du rätt så kan du dessutom vara med och tävla om Trisslotter.

Fredagen den 15 september 2023 klockan 15:00 drar vi 5 lyckliga vinnare. För att vara med och tävla behöver vi två saker – rätt svar och din epost-adress. Tävlingsformuläret hittar du under korsordet.

Om du vinner kommer vi att maila dig senast vecka 38. Om du inte vinner får du ett tröstpris – en kostnadsfri prenumeration på Jobbonären – vårt nyhetsbrev. Som du självklart med en enda knapptryckning kan avsluta.

Är du redo för lite hjärngympa! Vi ser fram emot dra ditt namn som vinnare!

Vi hanterar lämnade uppgifter enligt vår integritetspolicy

Vill du få en mer aktiv höst - bli jobbonär hos oss

Ett annat sätt att hålla sig aktiv och samtidigt ha kul är att jobba extra vid sidan av din pension. Hos oss har du förmånen att välja vad du vill jobba med, hur många timmar du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Vi har många roliga uppdrag inom trädgård, hantverk, handyman och städ – och även hos företag som vill ha hjälp med i princip alla kompetenser för kortare och ibland lite längre uppdrag.

Hos oss blir du en del av en gemenskap och får möjlighet att styra hur mycket extra du vill ha i plånboken varje månad. Samtidigt fortsätter du att tjäna in till din framtida pension. Win-win! Ta första steget – gör en spontanansökan här idag. Vi återkopplar snabbt och svarar på dina frågor så du kan fundera på om detta är något för dig i höst.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.