Hitta leverantör - jobbonärer ger ett flexibelt upplägg för er BRF

Hitta leverantör - jobbonärer ger ett flexibelt upplägg för er BRF

Så här års är det många bostadsrättsföreningar som funderar över hur de kan göra arbetet i föreningen smidigare. Hur ser det ut för er, har ni en bra plan för året eller har ni fortfarande olösta utmaningar som skaver? 

Veteranpoolen hjälper idag många föreningar runt om i landet, både stora och små. Några föreningar ringer när behov uppstår, då är vi snabbt på plats och fixar – andra har ett fast antal timmar per månad som de fyller med både löpande och tillfälliga insatser.

Oavsett modell låser vi aldrig upp dig som kund, du betalar för de timmar som nyttjas, att behovet varierar är inget problem. Med ett snabbt samtal får du enkelt hjälp med det mesta och slipper lägga tid på att leta runt.

Populära BRF-tjänster

Rondering

Rutinmässiga patruller för att identifiera och åtgärda fel omedelbart. Vi förhindrar att mindre problem blir större problem vilket omfattar både drift och säkerhet.

Underhåll av grönområden

Vår service säkerställer att dina utomhusmiljöer förblir en oas av lugn och ro för de boende. Regelbundet underhåll av gräsmattor och häckklippning utförs med precision och förbättrar den estetiska upplevelsen av er BRF.

Renlighet i gemensamma utrymmen

Vårt engagemang håller dina gemensamma utrymmen rena. Trapphus och tvättstugor får vår omsorgsfulla skötsel, så att dessa utrymmen är välkomnande och hygieniska för alla boende.

Effektiva återvinningstjänster

Säg adjö till avfallsbekymmer. Våra team transporterar oönskade föremål till återvinningscentraler och ser till att er BRF upprätthåller sitt engagemang för hållbarhet.

Underhåll och reparationer

Våra underhållstjänster håller din fastighet i toppskick, med allt från nya färgskikt till att fixa det där skakiga dörrhandtaget, vilket garanterar en trevlig och säker miljö för alla.

Vaktmästartjänster

Våra omfattande vaktmästartjänster täcker allt från elektriska armaturer till rörmokeri. Du kan känna dig lugn när du vet att varje centimeter av din fastighet tas om hand av erfarna proffs.

Borttagning av skräp i hängrännor

Höstlöven må vara pittoreska, men inte i dina hängrännor. Vi ser till att dessa förblir rena för att förhindra blockeringar och potentiella vattenskador. Bra att göra både på hösten och efter en storm.

Snöskottning och halkbekämpning

Att trotsa vintermånaderna blir enkelt med oss. Våra tjänster för snöröjning och isbekämpning säkerställer säkra och framkomliga gångvägar och uppfarter under hela den kalla årstiden.

Boka ett möte

Vårt a-game är att lösa både tillfälliga och längre behov av extra bemanning – vid sjukdom, arbetstopp och semester. Eller när ni inte har möjlighet att anställa. Med den stora fördelen att vi är flexibla i tid även när behovet varierar från vecka till vecka.

Våra medarbetare är erfarna pensionärer inom många områden. Har ni behov av någon som hjälper er ett par timmar i veckan eller heltid under en period? Du betalar bara per timme. Inga startavgifter. Inga bindningstider. Vill du veta mer – fyll i vårt kontaktformulär så bjuder vi på en kostnadsfri konsultation.