Veteranpoolen Västervik

Vi servar följande kommuner
 • Gamleby
 • Hultsfred
 • Överum
 • Valdemarsvik
 • Västervik
 • Vimmerby
Adress :
Lysingsvägen 18, 593 53, Västervik
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Peter Green
Peter Green
Niclas Rehnqvist
Niclas Rehnqvist
Lediga jobb
 • Alert medarbetare till Veteranpoolen i Västervik och Oskarshamn

  Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.

  Veteranpoolens verksamhet i Västervik och Oskarshamn fortsätter att växa och behöver förstärka med en medarbetare, därför söker vi dig som är ålders- eller avtalspensionär och som vill vara med och bygga Veteranpoolen!

  Du kommer arbeta i nära samarbete med våra franchisetagare Niclas och Peter och tillsammans är ni ansiktet utåt för Veteranpoolen. Kontoret har både företags-, och privatkunder samt en stor pool med duktiga veteraner. Du kommer löpande ta emot telefonsamtal och mail där du svarar på förfrågningar från såväl kunder som anställda veteraner samt arbetssökande.

  I arbetsuppgifterna ingår bland annat att självständigt: 

  • Ta emot, registrera och bemanna inkommande uppdrag.     
  • Matcha förfrågningar från våra kunder med rätt veteran.     
  • Stödja våra veteraner med information.    

  Du har flera uppdrag och arbetsuppgifter i gång parallellt och arbetar med dator och telefon som dina främsta verktyg.

  Vem är du? 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. 

  För att trivas i just den här rollen tror vi att du har god systemvana och tidigare erfarenhet från kundservicerelaterade yrken. Du gillar att arbeta med administration och är flink när det kommer till att hoppa mellan olika system och program.

  Du är en positiv person som får saker att hända. Samtidigt som du är effektiv i din roll behåller du lugnet i stressiga situationer och är trygg i din personlighet. Du är utåtriktad, har en god samarbetsförmåga och stark ansvarskänsla. Du är flexibel och gillar att vara i en händelserik miljö. Arbetets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.

  Du kommer i rollen som medarbetare att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter hög kundnöjdhet och goda resultat. Om du gillar att vara i händelsernas centrum och har ett brinnande intresse för människor så är det här verkligen ett jobb för dig! 

  Du får naturligtvis både utbildning och instruktioner om hur du arbetar i systemen.

  Om anställningen 

  Tjänsten är en deltidstjänst där vi tänker oss arbete 2-3 dagar i veckan. Vi har två kontor som man gärna få alternera mellan, ett i Västervik och ett i Oskarshamn. Du är anställd på timmar och arbetar enligt överenskommelse med Niclas och Peter på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. 

  Arbetstiderna är flexibla och förlagda på veckodagar. Under högsäsong kan det komma att bli utökade arbetstider. Tillträde sker enligt överenskommelse, helst så snart som möjligt efter årsskiftet.

  Låter det spännande?

  Vänta inte med att skicka in en ansökan, utan gör det redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 21 december 2021.

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Veteranpoolen Västervik och Oskarshamn

   Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen till Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer också själv vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Västervik
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personal
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Försäljning & kundtjänst Säljare
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan