Hjälp i trädgården hela säsongen eller punktinsatser

Gräsklippning

Låt Veteranpoolen hjälpa dig fixa den grönaste gräsmattan i kvarteret! Att boka gräsklippning är enkelt, och en av våra mest populära tjänster. Vi kan snabbt hjälpa till när tiden blir knapp, eller arbetet lite för tungt för att klara på egen hand.

Hos oss bestämmer du själv hur ofta du vill ha hjälp. Vi kan ta hand om gräsklippning, kantklippning och trimning hela säsongen, semesterperioden eller så ofta du önskar. Oavsett om gräsmattan är stor eller liten, om det gäller villan, sommarstugan eller kolonilotten, hjälper vi dig gärna.

Tillsammans gör vi en plan, utan att du låser upp dig. Lite som en prenumeration på en välskött trädgård, utan den krångliga biten!

Få prisförslag

Trädbeskärning

Att beskära träd är någon som kräver gedigen kunskap. Gör man fel riskerar man nämligen att skada trädet och i värsta fall klarar det sig inte alls.

Oavsett om ditt mål är att beskära trädet för att det ska ge mer frukt eller hålla formen så det passar in i din trädgård så kan vi hjälpa dig.

En viktig aspekt av trädbeskärning är också när på året man kan beskära. Och det finns inget enkelt svar på det. Olika sorters träd mår bäst av att bli beskurna på olika tidpunkter. Vi hjälper dig gärna med en plan och ser till att jobbet blir proffsig utförrt.

Få prisförslag Läs mer

Häckklippning

Har det blivit dags att klippa ner häckar eller buskar därhemma? Våra erfarna veteraner hjälper dig gärna med häckklippningen, snabbt och enkelt.

Vi har stenkoll på vilka tidpunkter häcken ska klippas, och hur arbetet ska utföras för att du ska få ett proffsigt resultat. Fråga gärna oss om råd, om du är osäker på om säsongen är rätt för häckklippning.

Att boka hjälp med häckklippning är dessutom ofta kostnadseffektivt, då arbetet omfattas av RUT-avdraget.

Få prisförslag

Krattning & ogräsrensning

Tillhör du dem som gillar att vara ute i trädgården och rensa ogräs och kratta löv? Grattis. Det kan verkligen vara ett härligt sätt att koppla av på. Men för många blir det tvärtom – det blir ett ont måste som tar tid från annat som är roligare.

Vi vet hur man överlistar ogräset så att det får sån liten chans som möjligt att ta över i dina rabatter. Och vi tar gärna i med trädgårdshandskarna när det är dags att kratta löv, ta bort nedfallna kvistar eller fallfrukt.

Hur vill du ha det i år?

Få prisförslag

Snöskottning & halkbekämpning

Vi hjälper dig gärna med snöröjning och halkbekämpning under vinterhalvåret. Vi är snabbt på plats för att göra garageuppfarten snöfri eller att skotta en gång från ytterdörr till postlåda. Vi hjälper dig även med sandning så att otrevliga halkolyckor kan undvikas.

För dig som privatperson är snöskottning en RUT-berättigad tjänst. Vi hjälper självklart även företagare och fastighetsägare över hela Sverige med snöskottning och halkbekämpning.

En annan populär tjänst som flera av våra kontor erbjuder är snöbevakning. Då håller vi efter hus, gård och trottoar när du åker bort, så att du inte behöver oroa dig över att snö eller is ställer till med halkolyckor under tiden du är borta. Smart va?

Få prisförslag

Bortforsling av trädgårdsavfall

Har du tagit ner ett träd på tomten som du sågat upp och nu vill få bort från gräsmattan? Eller har du storstädat i trädgården och har en stor hög av grenar, kvistar och löv som du behöver bli av med?

Våra trygga, erfarna veteraner hjälper dig gärna att köra till återvinningscentralen så du slipper tänka på den biten.

Få prisförslag