Veteranpoolen Karlskrona

Vi servar hela Blekinge!
 • Karlskrona, ring 0455-61 84 10
 • Ronneby, ring 0457-46 55 10
 • Karlshamn, ring 0454-76 03 99
 • Olofström, ring 0454-75 35 50
 • Sölvesborg, ring 0456- 40 59 92
Adress :
Tennvägen 3, 371 50, Karlskrona
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt

Kontoret i Karlskrona: öppet för besök måndag-torsdag kl. 9-14

Sölvesborg: vänligen kontakta oss per telefon för att boka besök.

Växeln är öppen 9-16 alla dagar.

Kontaktpersoner
Monica Norrman
Monica Norrman
Anette Peterson
Anette Peterson
Lediga jobb
 • Chaufförer med C & YKB-kort sökes

  Rullar livet som pensionär på bra eller saknar du kanske vägarna och äventyren som en bra transport och logistikarbetsplatsgivare erbjuder? Här har du nu chansen att ansöka om ett kul extrajobb i Östra Blekinge med start redan nästa vecka!

  Uppdraget hos vår kund avser distribution med utgångspunkt i Nättraby och man kommer sedan att röra sig runt om kring i Östra Blekinge. Vi söker nu en person med C-körkort med giltigt YKB-kort.

  Förutom ett glatt humör behöver du ha rätt körkortsbehörighet samt vara tillgänglig redan nästa vecka. Sen är det bara att tuta och köra!

  Omfattning/start: Detta är ett löpande uppdrag med start och omfattning utefter vad som passar dig i överenskommelse med kund.

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du får lön för att sätta guldkant på tillvaron med. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 11 000 anställda och finns på 62 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster . Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Lokal- och trappstäd till företagsuppdrag i Karlskrona Ronneby & Svängsta

  Vi har nu flera företagskunder och bostadsrättsföreningar som behöver dig som vill jobba extra eller heltid inom lokal- och trappstäd.
  Till dessa uppdrag söker vi dig som är pensionär och som tycker om att göra fint och skapa en ren och trivsam miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvårdsarbete sedan tidigare, har körkort samt goda kunskaper i svenska språket. Vi tror också att du behöver vara i god fysisk form för att klara av att utföra uppdragen. Vi sätter stort värde på din yrkesstolthet, då vi tror att det bidrar till att du trivs med det du gör. För oss är din insats är både värdefull, viktig och uppskattad.

  Omfattning/start: Uppdragen är löpande med omgående start om så önskas, samt att de varierar i omfattning från en dag i veckan upp till heltid. Uppdragen finns i Karlskrona, Ronneby och Svängsta.
  Ansök redan idag eller tips vidare om dessa trevliga städuppdrag!!

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel utan även en meningsfull & social och upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 9000 anställda och finns på 60 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Snacka jobb med oss i Blekinge

  Längtar du efter ett mer aktivt liv som pensionär igen – eller vill du trappa ner i din egen takt? Välkommen att bli jobbonär hos oss på Veteranpoolen.

  Här är några av de fördelar du kan räkna med. Du bestämmer alltid själv hur mycket du vill jobba och du låser aldrig upp dig. Du väljer själv ut vilka uppdrag du vill jobba med – från trädgårdsskötsel, hushållsnära tjänster och hantverk till olika företagsuppdrag. Vad skulle passa dig? Och så ingår du i vårt team såklart, som gör mycket roligt tillsammans utöver jobbet.

  Är detta något för dig? Vill du veta mer om fördelarna och hur dina möjligheter ser ut? Berätta lite mer om dig själv här så återkopplar vi till dig inom ett par dagar.

  Vi ser fram emot att höra från dig! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Karlskrona
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan