Veteranpoolen Kungälv, Ale

Vi servar följande kommuner
 • Ale
 • Kungälv
Adress :
Bultgatan 38, 442 40, Kungälv
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-16:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Daniel Hallson
Daniel Hallson
Jonas Kihl
Jonas Kihl
Lediga jobb
 • Industrimekaniker sökes till företag med rätt framtidstänk!

  Vår kund jobbar för en miljösmart framtid genom att öka företags återanvändning och  återvinning. De arbetar aktivt med att optimera utnyttjandet av förpackningar under hela emballagets livslängd och syftet är att hjälpa kunder att på ett miljöriktigt sätt återanvända och återvinna industriförpackningar. 

  Som industrimekaniker i detta uppdrag kommer du att montera och bygga nya produktionslinjer samt bygga om befintliga för att effektivisera processer. Svetsning kan förekomma. Du kommer ingå i ett arbetsteam med mekaniker och utföra mycket arbete tillsammans med dem, men även arbeta självständigt. Därför krävs det att du är bra på att samarbeta, men också på att ta egna initiativ och kunna arbeta självständigt.

  Vi vill att du som söker har jobbat som industrimekaniker tidigare. Har du svetserfarenhet är det en merit men inget krav.

  Omfattning/start: Start i januari, 50% – 5 timmar måndag -torsdag. 
  Placeringsort Älvängen i Ale kommun.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Kungälv, Ale
Lager, logistik & industri MaskinoperatörerMontörer
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Kontorsservice & lokalvård Kontorsservice
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan